Mallorca

En el centre de la imatge, Antoni Bennàssar i el president de Petits Cellers, Guillem Vicens/PIMECO

Petits Cellers reconeix la tasca de Toni Bennàssar en La Nit del Vi

Comparteix
Una vetllada solidària dedicada als vins mallorquins que ha obsequiat l'expresident de la DO Pla i Llevant amb el premi "Petits Cellers, Grans Vins”
Josep Avellà, en el centre de la fotografia, la cara visible de La Vinívora/J.A.

Torna ‘La Vinívora’, la mostra de vins naturals i ecològics de Solodevino

Comparteix
A l'Andana es donaran cita 25 cellers i viticultors/elaboradors de vi natural de Mallorca, de la Península i França.
Organitzadors i patrocinadors han brindat per aquestes vint edicions de la Nit del Vi/PIMECO

La ‘Nit del vi’ de Petits Cellers fa 20 anys i ho celebra a La Misericòrdia

Comparteix
Amb 31 cellers i 200 referències de vins que es podran tastar divendres dia 25 d'abril
La tonyina té una quota de pesca d'unes 50 tones anuals a les Illes Balears/CAIB

Una mostra de tonyina, protagonista dels ‘Sabors de la Badia’ de Pollença

Comparteix
Una demostració de ronqueig, maridatges i cuina en directe entre els atractius de la mostra
Els germans Sunyer, saba nova al celler de Sencelles/C.B.

Vins i Vinyes Ca Sa Padrina, un celler que cal tenir en compte

Comparteix
Els germans Andreu i Guillem Sunyer mantenen el llegat familiar i projecten el celler cap al futur
La panada de bacallà que suggereix Rafel Juan Orell és una variant de les anomenades clàssiques, per què 'cada casa fa la seva'/Cedida

Panada de Bacallà de Ca Na Lluïsona i Torre des Canonge, de Toni Gelabert

Comparteix
Rafel Juan Orell ens proposa el maridatge de la recepta de panades de sa mare amb un vi de la DO Pla i Llevant que és tot un clàssic
El Giragiró i l'ensaïmada fan bona parella/Jaume de Puntiró

Giragiró, un vi semidolç de Jaume de Puntiró fruit de l’atzar

Comparteix
Pere Calafat explica l'origen d'un vi que acompanya, des de l'etiqueta, a la tradicional ensaïmada de Mallorca
Dos vins mallorquins de la IGP Vi de la Terra Mallorca, entre els millors segons els tastadors de Bachcus/Cedida

‘Dièresi’, del celler taujà Vidal Serra, Gran Or al Bachcus 2025

Comparteix
El Premsal Blanc Gran Selecció de Macià Batle obté una medalla d'or al concurs internacional de tastadors
Imatge de la vinya de Son Puig a la sortida del sol, després de la calabruixada més intensa que es recorda, en plena primavera/Isabel Alabern

Una calabruixada inesperada compromet l’anyada a les vinyes de Puigpunyent

Comparteix
El celler Son Puig reconeix danys encara per determinar per la gelada acumulada
Toni Feliu recull el guardó per la seva 'confitura de mandarina', escollit Producte Ecològic de l'Any 2025/APAEMA

Els productors, protagonistes de la Diada de l’Agricultura Ecològica

Comparteix
La trobada ha reunit 70 parades, productors de totes les illes i un ampli programa d’activitats a Porreres, centrades en el canvi climàtic