Mallorca

Els cinc mil exemplars, d’un quilo de pes cadascun aproximadament, s'han començat a distribuir  a les vuit entitats socials de Mallorca que s'han inscrit/CAIB

Donen cinc mil llobarros d’Aqüicultura Balear per a vuit entitats socials

Comparteix
Els peixos han estat criats a les instal·lacions del Laboratori d'Investigacions Marines i Aqüicultura de l'IRFAP-LIMIA
Jaume Gómez Riutort ha destacat en presentació, tècnica, sabor i aroma, les categories a concurs/HORECA

El xef eivissenc Jaume Gómez guanya el Concurs de Cuina amb Peix Popular

Comparteix
Amb una recepta de sorell escabetxat amb envinagrats de les Balears
La presidenta de la DO Pla i Llevant va lliurar una placa i un obsequi a Toni Bennàssar en reconeixement de la seva dedicació durant dues dècades/Biel Modino

DO Pla i Llevant homenatja a Toni Bennàssar a la presentació dels seus vins

Comparteix
L'anyada de 2024 es confirma com una de les millors dels darrers anys
Biel Oliver amb dues mostres de varietals que formaren part del tast/VTM

Futurs enginyers agrícoles s’acosten al sector vitivinícola i al tast de vi

Comparteix
Vi de la Terra Mallorca els ha explicat les qualitats que fan diferents els vins mallorquins i les principals varietats autòctones de raïm en un taller pràctic
La confitura de mandarina del pagès Toni Feliu ha estat elaborada a S'Obrador d'Apaema/Cedida

Confitura de mandarina de Sa Casa Pagesa, el Producte Ecològic de l’any

Comparteix
Aquest producte elaborat pel pagès Toni Feliu a S'Obrador d'APAEMA ha tret la puntuació més alta de la història del concurs
Cati Eva Canyelles, en un moment de la seva interpretació a l'Espai Passatemps/Miquel Frontera Serra

El celler Jaume de Puntiró recupera la ‘tonada des vermar’ santamariera

Comparteix
Després d'una recerca històrica, Bernat Calafat reviu tonades oblidades fa 70 anys
Les organitzacions agràries demanen un major esforç en promoció del consum de producte local i el compliment estricte de la 'Llei de Circularitat'/CAIB

Temor davant la saturació del mercat per la guerra aranzelària

Comparteix
Les organitzacions agràries reclamen més i millor promoció i el compliment de la compra del 3% de producte local per al sector turístic i al sector públic
La presidenta Prohens ha comunicat un conjunt de mesures per pal·liar els efectes de la guerra dels aranzels/CAIB

‘Kit de supervivència’ del Govern per sobreviure a la guerra dels aranzels

Comparteix
Un pla de xoc de sis milions d'euros que en dedica una tercera part a promoció del producte local al mercat interior i europeu
'La flota pesquera ha disminuït més d’un 50 % en els darrers quinze anys i la indústria està ara a punt de perdre la massa crítica mínima per preservar-la com un gran pilar de l'economia blava', diu Grau./CAIB

Front comú per defensar la pesca mediterrània davant la UE

Comparteix
El Govern, juntament amb la Generalitat de Catalunya i el Consell Regional d’Occitània, signa un manifest per defensar les comunitats pesqueres
Salades, dolces, de carn de me, de peix o de verdura les panades no poden faltar al receptari de la cuina tradicional de Mallorca/M.S.

Feim panades amb el cuiner Miquel Serra

Comparteix
S'acosta el temps de Pasqua i d'elaborar una de les pastes més emblemàtiques de la cuina mallorquina