Mallorca

Salvador Cot i Virgilio Moreno han escenificat la firma de l'acord de col·laboració a la seu de l'Ajuntamernt d'Inca/BV

Inca, seu del I Concurs del Vermut i el Palo de les Illes Balears

Comparteix
La capital del Raiguer acollirà l'acte de lliurament dels premis i la fira, coincidint amb les fires del Dijous Bo 2025
Per tercer any consecutiu, Vi de la Terra organitza activitats formatives entorn del Dia de la Dona/VTM

Dones de Mallorca, Tenerife i Catalunya treballen juntes pel futur del vi

Comparteix
Vi de la Terra Mallorca organitza una trobada per posar en en comú experiències i coneixements i treballar estratègies de sostenibilitat i de promoció
El xef campaner Miquel Calent ha fet d''ambaixador' de la gastronomia de les Illes Balears a Berlín/CAIB

Gastronomia ‘made in Balears’ per promocionar el producte local a Berlín

Comparteix
L'oferta 'enogastronòmica' com a tret diferencial de les Illes Balears de la fira turística internacional ITB
El podium del campionat amb 
























Birce Michaud, primer classificat en el centre de la imatge, amb Javier Gómez, segon i Juan Manuel Montes, tercer, amb el president de l'ABS, Daniel Arias, i Gabriel Lucas, membres del jurat/ABS

Brice Michaud, millor sommelier de Balears 2025

Comparteix
És la primera vegada que un sommelier d'Eivissa guanya el campionat i s'assegura un lloc a la final estatal
Al carrer Volta de la Mercè, un bocinet de la gastronomia japonesa tradicional a Ciutat/T.P

Taula Parada al restaurant Ramen Otaku

Comparteix
Una immersió a la cuina japonesa més popular
Valeria Gea i Antonio Hernández tornaran a ca seva amb els coneixements i les experiències adquirides a Mallorca/Cooperatives Agroalimentàries Illes Balears

Valeria i Antonio, protagonistes del programa ‘Cultiva 2024’ a Mallorca

Comparteix
Arribats des d'Andalusia, han tengut l'oportunitat de veure l'explotació de finques pageses a Mallorca gràcies a la col·laboració de Cooperatives Agroalimentàries amb aquest programa d'intercanvi
La varietat que suma ara la DO Binissalem ofereix uns vins en la línia que ara demanda el mercat:  frescs, afruitats i minerals de poc grau alcohòlic/Catalina Bibiloni

La DO Binissalem acull l’Escursac entre les varietats pròpies

Comparteix
El seu arrelament històric a la comarca i la seva capacitat d'adaptació i de millora dels vins han estat determinants
El sommelier Toni Fernández va dirigir el taller on es tastaren distintes referències dels cellers de la Denominació d'Origen/Biel Modino

Els vins del Pla i Llevant, en bona companyia amb sobrassada i formatge

Comparteix
Un taller de maridatge promogut des de la Denominació d'Origen amb productes emblemàtics de Mallorca i Menorca, a càrrec del sommelier Toni Fernández
Agricultura ha impulsat aquesta mostra arran de les peticions traslladades des dels sectors agroalimentaris/CAIB

La Fira de Producte Local, novetat en el programa festiu de la Diada

Comparteix
Durant tres dies una trentena de productors de l’arxipèlag participaran en la Fira del Producte Local, que enguany gestiona per primera vegada la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural
Els elaboradors inscrits a la DO Oli de Mallorca han presentat els 'Verge Extra' de l'anyada/DO Oli de Mallorca

La Nit de l’Oli torna a l’Aljub per presentar els OOVE de l’anyada

Comparteix
Onze elaboradors adscrits al distintiu de qualitat han presentat els seus Olis d'Oliva Verge Extra a través de tasts i maridatges amb tapes