Mallorca

Xesc Reina pastant 'en directe', la sobrassada crua per explicar el procés d'elaboració/Can Company

Xesc Reina fa pedagogia amb la sobrassada de Mallorca a Madrid Fusión

Comparteix
Amb demostracions en directe, ha reivindicat les singularitats i l'excel·lència del producte
Pomaret, a qui molts de forners i pastissers han reconegut el seu mestratge, s'ha mort a 82 anys, a Campos/Cedida

Mor el mestre pastisser Francesc Pomar Mir, de Campos

Comparteix
Dol entre els forners i pastissers de Mallorca per la desaparició del que molts consideraven un referent
La representació dels cellers mallorquins a la BWW creix d'any en any/Cedida

Els vins de Mallorca aposten fort a la Barcelona Wine Week

Comparteix
Més d'una trentena de cellers es desplacen a Barcelona per participar en les distintes mostres que componen el certamen
Vins mallorquins millor valorats per Parker, el Grimalt Caballero al centre de la imatge/Catalina Bibiloni

Grimalt Caballero 2021, 98 punts Parker a The Wine Advocate (TWA)

Comparteix
Ha estat el vi que ha rebut la puntuació més elevada per a un vi de Mallorca
Erazo està ben satisfet de la valoració que obtengut la seva tapa 'Coca-rroba'/TaPalma

Kike Erazo, entre els sis millors en el Campionat ‘Tapas y Pinchos’

Comparteix
El xef de Restaurant Morralla ha concursat representant els restauradors de Mallorca quedant finalista
L'objectiu és mostrar als empresaris de la comarca els avantatges de comprar producte local/Mallorca Rural

Demà, primera trobada ‘B2B’ entre pagesos i clients potencials, a Campos

Comparteix
Una trentena de productors agroalimentaris i altres tants empresaris s'han apuntat a aquesta primera de les dues experiències convocades des de Mallorca Rural
Imatge del quarto mallorquí / M.J.A.

Recepta | Quarto mallorquí

Comparteix
Aquest plat és un bescuit tradicional de l'illa de Mallorca amb una massa tan esponjosa i suau que es desfà en la boca al primer mos
Una iniciativa d'emprenedoria femenina que s'estrena a Mallorca/Cedida

‘Restaurant Week’, una experiència culinària que enguany arriba a Mallorca

Comparteix
Alguns dels millors restaurants de l'illa oferiran menús especials a preus assequibles per arribar a un públic més ampli
L'infractor va proporcionar dades falses respecte dels peixos capturats/CAIB

Sancionat amb 60.000 euros un pescador per infraccions greus i reincidència

Comparteix
Va proporcionar dades falses respecte de l'origen dels productes obtinguts i va emmagatzemar peix sense pesar
Els cuiners d'ASCAIB han estat els ambaixadors del producte de qualitat de Mallorca a Madrid Fusión/CIM

Mallorca exhibeix gastronomia i producte local a ‘Madrid Fusión’ 2025

Comparteix
Compte amb una important representació de producte local i oferirà cuina en directe al llarg de totes les jornades de la XXIII edició d'aquesta fira internacional