Mallorca
Actualitat
Mallorca
Menorca
Eivissa
Formentera
Producte local
Mallorca
Mallorca
Matias Iriarte, l’amo de la “gastronomia líquida” fa història
Conxa Rosillo
Des del Ginbo impulsa el maridatge entre còctels i gastronomia en un espai denominat "Sala de Personal"
La comissió del Canvi Climàtic, aprovada al Consell de Govern
Conxa Rosillo
Amb l'objectiu d'adaptar el sector primari a la nova situació d'escalfament global
La Setmana Cultural del Vi, cita obligada a les Fires i Festes de Manacor
Conxa Rosillo
Organitzada per la Confraria de Tastavins inclou tast, cursos d'iniciació, música, poesia i cinema fins a l'1 de juny
“Mallorca & Wine”, una nova guia de vins per a viatgers que fan enoturisme
Conxa Rosillo
Vinyes, restaurants, hotels i cellers han estat acuradament seleccionats per l'equip editor per aquesta publicació
Agricultura augmenta el control per assegurar la cadena alimentària
Conxa Rosillo
Vigilarà els distribuïdors per garantir un preu just per al producte
AFOVENDI: Els productors s’organitzen per fer venda directa
Conxa Rosillo
Neix una associació per aconseguir rendibilitat eliminant els intermediaris
La festa dels Wine Days dona el sus a l’11a edició
Conxa Rosillo
El Claustre de Sant Francesc ha acollit un any més els cellers adscrits i una mostra de gastronomia i producte de qualitat acompanyada de música
Selva Vins canvia les etiquetes per evitar les sancions d’Agricultura
Conxa Rosillo
Carlos Rodríguez Furthmann es veu obligat a eliminar la varietat i l'origen en els 'vins de taula'
Daniel Arias destaca el gran nivell dels sommeliers de les Balears
Conxa Rosillo
Des de la vicepresidència de la UAES, assenyala els resultats dels professionals illencs en les competicions nacionals i internacionals
El sector ecològic firma un 2023 “extraordinari” amb un creixement del 10%
Conxa Rosillo
Segons el CBPAE, hi ha hagut un increment del 10% i el 20% de la superfície agrària útil de les Illes Balears ja està certificada en ecològic
1
…
51
52
53
54
55
56
57
58
59
…
221