Mallorca

Calum i Charles són els creadors del còctel d'aquest estiu/DO Oli de Mallorca

Or líquid, el sabor de Mallorca en un glop

Comparteix
El còctel d'Oli de Mallorca per aquest estiu conté tots els sabors mediterranis que els autors associen amb l'illa
La coca d'albercoc és la reina de les postres d'aquest temps/Artà Plat a Plat

És temps de coca d’albercocs i vi dolç de Can Axartell

Comparteix
La fruita de temporada que indica el sus de l'estiu per excel·lència, protagonista de la recepta d'Artà Plat a Plat
Joies de xocolata pensades per acompanyar els licors/Ninumà

L’aventura dels bombons d’Ariadna Salvador i Licors Suau

Comparteix
La destil·leria i Ninumà proposen un maridatge entre el brandi i les joies de xocolata
Les empreses premiades han presentat projectes innovadors dins l'àmbit rural/CAIB

Mallorca Rural estalona quatre empreses del sector amb els premis Rural’Go

Comparteix
Distingeix plans estratègics empresarials del món rural de Mallorca amb 1.000 euros, a més de donar suport tècnic per implantar-los
Els vídeos ja estan disponibles al canal oficial del Govern,. També es trobaran a plataformes digitals i es projectaran en esdeveniments locals relacionats amb la pesca artesanal/CAIB

La Reserva de Sa Dragonera, protagonista d’una sèrie sobre pesca artesanal

Comparteix
Formada per quatre vídeos curts, explora les tècniques de pesca tradicional més destacades a les Illes Balears
La supervivència del sector troba una possibilitat en aquesta fórmula cooperativa d'explotació de la terra en comú/Cedida

Cooperatives d’explotació comunitària de la terra, l’alternativa?

Comparteix
De tipologies diverses, comparteixen l'objectiu de mantenir l'activitat i la rendibilitat econòmica
Un monovarietal de premsal per a totes les butxaques, de Can Verdura per Agromart/Cedida

Can Verdura i Agromart s’alien per oferir vins mallorquins assequibles

Comparteix
El celler de Binissalem és responsable de la línia pròpia de la cadena de supermercats
Una ubicació insòlita per un restaurant de tant de nivell/T.P.

Taula Parada al ‘Morralla’ de Kike Erazo

Comparteix
La sorpresa que amaga el Polígon de Can Valero
Macià Batle s'apunta a l'economia circular amb un vi que neix d'una vinya nodrida amb el compost produït a partir dels residus/Macià Batle

Macià Batle presenta un vi que neix de l’aprofitament de residus orgànics

Comparteix
'Cercle' és fruit de l'entesa amb una cadena hotelera de prestigi i TIRME
Bar La Sang i Lundgren Wines són darrere l'organització de la tercera edició de la fira A poc a poc/Cedida

“Poc a poc”, la fira de vins de baixa intervenció

Comparteix
Més que una fira, una festa d'amics