Mallorca

Matías Iriarte posa el còctel en el lloc del protagonista en els maridatges de la Sala de Personal/Cedida

Matias Iriarte, l’amo de la “gastronomia líquida” fa història

Comparteix
Des del Ginbo impulsa el maridatge entre còctels i gastronomia en un espai denominat "Sala de Personal"
Entre les línies de feina, augmentar la capacitat del sector primari com a embornal de carboni
/CSIC Illes Balears

La comissió del Canvi Climàtic, aprovada al Consell de Govern

Comparteix
Amb l'objectiu d'adaptar el sector primari a la nova situació d'escalfament global
Presentació de la Setmana Cultural del Vi al Molí de Can Roca/Confraria Tastavins de Manacor

La Setmana Cultural del Vi, cita obligada a les Fires i Festes de Manacor

Comparteix
Organitzada per la Confraria de Tastavins inclou tast, cursos d'iniciació, música, poesia i cinema fins a l'1 de juny
La guia, molt ben editada, està pensada per a visitants que vulguin conèixer el món del vi de l'Illa/Thilo Weimar

“Mallorca & Wine”, una nova guia de vins per a viatgers que fan enoturisme

Comparteix
Vinyes, restaurants, hotels i cellers han estat acuradament seleccionats per l'equip editor per aquesta publicació
L'any passat el sector hortofructícola va ser el que més infraccions va cometre contra la llei de la Cadena Alimentària/Cedida

Agricultura augmenta el control per assegurar la cadena alimentària

Comparteix
Vigilarà els distribuïdors per garantir un preu just per al producte
Els productors s'organitzen per vendre de forma directa, una manera de fer rendible les explotacions/ASAJA

AFOVENDI: Els productors s’organitzen per fer venda directa

Comparteix
Neix una associació per aconseguir rendibilitat eliminant els intermediaris
La festa dels Wine Days és ja una cita assenyalada pels amants de vi de Mallorca/Miquel Torres

La festa dels Wine Days dona el sus a l’11a edició

Comparteix
El Claustre de Sant Francesc ha acollit un any més els cellers adscrits i una mostra de gastronomia i producte de qualitat acompanyada de música
Imatge publicada a les xarxes socials que il·lustra l'enfrontament amb la conselleria/Selva Vins

Selva Vins canvia les etiquetes per evitar les sancions d’Agricultura

Comparteix
Carlos Rodríguez Furthmann es veu obligat a eliminar la varietat i l'origen en els 'vins de taula'
Daniel Arias, a l'esquerra de la imatge, en el recentment celebrat campionat de sommeliers amb  Josep Juhe, Ángel Ruiz  i Brice Michaud/UAES

Daniel Arias destaca el gran nivell dels sommeliers de les Balears

Comparteix
Des de la vicepresidència de la UAES, assenyala els resultats dels professionals illencs en les competicions nacionals i internacionals
La superfície agrària conreada en ecològic s'amplia d'any en any/CBPAE

El sector ecològic firma un 2023 “extraordinari” amb un creixement del 10%

Comparteix
Segons el CBPAE, hi ha hagut un increment del 10% i el 20% de la superfície agrària útil de les Illes Balears ja està certificada en ecològic