Mallorca

Una llesca de pa amb sobrassada | IGP Sobrassada de Mallorca

Neix la Càtedra Sobrassada de Mallorca IGP amb objectiu investigador

Comparteix
És fruit del conveni signat entre el Consell Regulador format per elaboradors d'aquest embotit i la UIB
El producte ecològic té el seu públic que aprecia la garantia que atorga el segell que li atorga el CBPAE/APAEMA

Diada de l’Agricultura Ecològica, més que una fira

Comparteix
Porreres va rebre milers de visitants per donar suport al producte ecològic
Miquel Gelabert, el xef que va adaptar les receptes de la pel·lícula al menú, a l'esquerra/DO Pla i Llevant

Els vins de Miquel Gelabert i la cuina de Can March mariden vi i cinema

Comparteix
La DO Pla i Llevant està darrere aquesta nova iniciativa de promoció dels cellers adscrits
L'any 2022 Julbe, al centre de la imatge, va ser distingit amb el Manto Negro d'Argent de la DO Binissalem/DO Binissalem

Ha mort Manuel Julbe, un referent del periodisme gastronòmic a Mallorca

Comparteix
El món del vi i la gastronomia perd un defensor incansable
Un suc de raïm manto negro 100% ecològic i fet a l'Obrador d'APAEMA/APAEMA

Suc de Raïm de Sa Casa Pagesa, premi producte eco 2024

Comparteix
Una família d’agricultors sense terra ha estat distingida per la seva excel·lència en la producció ecològica i rebrà el guardó a la Diada de Porreres
Les xifres de producció anual de sobrassada semblen indicar que podrien  sustentar la producció local de porc blanc i negre, però la realitat és que la majoria de la carn ve de fora/Cedida

El sector porcí demana als ‘sobrassaders’ més compromís

Comparteix
Els criadors necessiten una indústria que tiri de la producció local de carn de porc per sobreviure
La seva textura característica, més cremosa, diferencia clarament el brossat d'altres derivats de la llet/Cedida

Brossat, un plaer de deus

Comparteix
Aquest subproducte de la llet de cabra, ovella o vaca, és un clàssic de la gastronomia mallorquina tradicional
L'Andana de Maca de Castro va acollir una nova edició de La Vinívora/Miquel Julià

La Vinívora torna amb més força a l’espai de l’Andana

Comparteix
Una nova fireta organitzada des de Solo de Vino, centrada en els elaboradors de vins amb poca intervenció, naturals i amb les varietats locals, preferentment
El director general de Qualitat Agroalimentària i Producte Local, Joan Llabrés, juntament amb altres membres del jurat, ha estat l'encarregat de lliurar el premi al xef David Méndez./CAIB

El xef David Méndez guanya el concurs de cuina amb peix popular d’HORECA

Comparteix
La Direcció General de Qualitat Agroalimentària i Producte Local ha patrocinat aquest esdeveniment per donar valor a algunes espècies de peix que els consumidors ja no utilitzen
La pàguera mediterrània, un peix d'alt valor comercial que torna a les llonges mallorquines/CAIB

La pàguera se suma a les espècies en condicions d’explotació pesquera

Comparteix
Pesca posa en relleu el paper de les reserves marines en la sostenibilitat de les espècies d'interès comercial