Mallorca

La façana del restaurant amb els emblemàtics colors verd i blanc/Taula Parada

Taula Parada al restaurant Verd i Blanc de Palma

Comparteix
Un menú diari complet i saludable i una bona relació qualitat-preu, els seus grans atractius
En aquest cas, el cuiner ha farcit uns cucurutxos de menjar blanc/IGP Ametlla de Mallorca

Menjar blanc, pura ametlla mallorquina

Comparteix
El xef Sebastià Grimalt reinterpreta aquestes postres quasi oblidades de la cuina tradicional mallorquina d'un temps
La partida d'ous intervinguda pel servei d'inspecció./CAIB

Intervenen partida d’ous de la Península per presumpte frau en calibratge

Comparteix
El servei d'Inspecció va immobilitzar els productes en un establiment de comerç a la menuda
La cuina mallorquina d'un temps és dins les pàgines d'aquesta compilació feta per Gabriel Morell i Antoni Contreras | Documenta Balear

1.500 receptes de cuina mallorquina recopilades en un llibre

Comparteix
L’Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca s'ha encarregat de recuperar-les, cuinar-les i tastar-les
El sorteig del dia 2 de març popularitzarà la imatge de la coneguda tapa de tapes/ONCE

L’ONCE dedica un cupó al Variat mallorquí

Comparteix
La tapa de tapes que barreja diverses elaboracions protagonitzarà el sorteig del dia 2 de març
Brice Michaud ( 2on classificat) Juanma Montes (3er classificat), Daniel Arias ( president ABS ) i Josep Juhé, Millor Sommelier de les Balears 2024.

Josep Juhé ho torna a fer i es proclama campió de les Balears de sommeliers

Comparteix
Revalida un títol que ja va obtenir en el 2022 i representarà l'ABS en el XXIX Campionat Millor Sommelier d'Espanya UAES
Imatge de FEVI en una edició anterior quan es trobaren més de cent cellers i més de 2.400 visitants/Cedida

FEVI: comença el compte enrere per la vuitena edició del festival del vi

Comparteix
Els actes lligats a la fira de Catavinos arranca avui amb la PRE-FEVI
Més 300 tractors han pres la ciutat de Palma per fer palesa la seva reivindicació/Cedida

Tractorada històrica: els pagesos marxen amb més de 300 tractors per Palma

Comparteix
La protesta conjunta de tot el sector mostra el malestar existent i demana preus justs i menys paperassa
L'ametlla és l'ingredient imprescindible per un gató mallorquí/IGP Ametlla de Mallorca

L’ametlla de Mallorca, protagonista de la setmana

Comparteix
La IGP ha organitzat una campanya de promoció amb descomptes a cooperatives, forns i pastisseries
La 'Jaia Corema' té tantes cames com setmanes falten fins a la Setmana Santa/UEP

La cuina de Quaresma: un bacallà a la mallorquina i una greixonera dolça

Comparteix
Dues propostes gastronòmiques que ens acosta Catalina Portell, d'Artà Plat a Plat