Mallorca

Tapa guanyadora de TaPalma 2023 - '20 Hores | Foto: cedida

TaPalma 2024 vol situar Palma en el mapa del turisme gastronòmic

Comparteix
Les dates i novetats de la nova edició de TaPalma Mallorca-2024 s'han donat a conèixer a Fitur
El turisme és un objectiu estratègic pels vins de Mallorca | Foto: VTM

Els vins de Mallorca desembarquen a FITUR

Comparteix
La IGP Vi de la Terra Mallorca, coprotagonista de 'Mallorca en essència', un sopar amb prescriptors estratègics
La Comissió pel Canvi Climàtic ha reunit les principals associacions agràries i ramaderes de les Balears i cooperatives; representants dels consells reguladors de les denominacions d’origen protegides i indicacions geogràfiques protegides de les Illes Balears/CAIB

La Comissió del Canvi Climàtic comença a caminar

Comparteix
Agricultura posa 5,6 milions damunt la taula per pal·liar els efectes de la sequera en la sessió constituent
El sector turístic es queda amb el 25% del producte agroalimentari que es consumeix a les Illes Balears/CAIB

Què és producte local? Els inspectors de turisme aprenen a identificar-lo

Comparteix
La Conselleria d'Agricultura ha oferit formació als responsables d'inspecció del Consell de Mallorca perquè es millori el control de la compra de producte local en els establiments turístics
Sant Antoni i el Dimoni ballen en el fogueró dels Tastavins de Manacor/Joan Margenats

Sant Antoni i el Dimoni fan torrada al fogueró dels Tastavins de Manacor

Comparteix
Un fogueró al Molí de Can Roca que no pot faltar a la revetla de Sant Antoni, en imatges
HORECA oferirà una mostra del millor dels sectors de l'hostaleria i la restauració al sector/CIM

HORECA Mallorca 2024, comença el compte enrere

Comparteix
La setena edició de la fira dels professionals de l'hostaleria i la restauració oferirà activitats i concursos i mostrarà les novetats del sector
La mà experta del vinyòvol sabrà on ha de fer el tall per afavorir el desenvolupament de la planta/M.T

La poda de la vinya, entre la necessitat i les bones pràctiques

Comparteix
La vinya agraeix amb millors rendiments haver fet una poda amb seny i paciència
L'edició permet albirar el relleu generacional que necessita el sector | Foto: Ajuntament de Lloseta

La III Diada del Pastor, els joves demanen pas

Comparteix
Donà protagonisme als exemplars d'ovella roja mallorquina i als cans de pastor
El bestiar no té pastures, on l'any passat n'hi havia a voler/APAEMA

APAEMA alerta que el canvi climàtic manté la incertesa al camp mallorquí

Comparteix
L'Associació reflexiona sobre la necessitat de fer canvis estructurals en el sector
Un taller d'espinagades dins un celler, una combinació que funciona/Miquel Torres

És temps d’espinagada, arriba Sant Antoni

Comparteix
Can Fumat ha posat els vins per maridar les que s'han fet al celler de Binissalem