Mallorca

 Juan Llabrés, Dir. Gral de Qualitat Agroalimentària i Producte Local; Fernando Fernández, Dir. Gral d’Agricultura, Ramaderia i Pesca; José Luis Roses, president CRDO Binissalem; Antoni Contreras investigador gastronòmic, Víctor Martí, batle de Binissalem; Catalina Nadal, germana del Dr. Jeroni Nadal, Joan Simonet, conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural; Pere Ferrer, Dir. Insular d’Artesania./Miquel Torres

Antoni Contreras i Jeroni Nadal, Manto Negro d’Argent de la DO Binissalem

Comparteix
Se'ls reconeix la seva contribució a la cultura del vi i la vinculació amb el territori
Maria Verger ens mostra el resultat de la recepta dels escaldums d'indiot amb pilotes que ha aguisat per vosaltres/Cedida

Escaldums d’indiot, el plat més típic de la cuina de Nadal de Mallorca

Comparteix
La cuinera montuïrera Maria Verger ens recorda com els feien a les cases mallorquines d'un temps
Vins Nadal ha tornat del concurs amb un caramull de distincions/Cedida

Vins Nadal fa bon paper al CIVAS-AkataVino

Comparteix
El celler de Binissalem aconsegueix medalles en blancs, negres i rosats
Llorenç Santamaria ha estat reconegut com a ambaixador de Mallorca amb la Gota d'Oli | Foto: cedida

Llorenç Santamaria, Gota d’Oli 2023

Comparteix
Aquesta distinció, que atorga el Consell de Mallorca i la DO Oli de Mallorca, reconeix al cantant que ha estat un "excel·lent ambaixador de la nostra illa"
Se modifica el sistema d'ajudes per agilitar la seva tramitació/Cedida

Les campanyes a favor del producte local no calen en el sector turístic

Comparteix
Unió de Pagesos s'afegeix a les crítiques de Més per Mallorca i exigeix el compliment de la llei turística que obliga a destinar el 3% de les compres al producte de proximitat
La carn de me és un imprescindible de la gastronomia de les festes de Pasqua, a Mallorca/APAEMA

Me ecològic als menús de les festes de Nadal

Comparteix
Els ramaders llancen una campanya per recuperar el consum d'aquesta carn km0
 Sebastià Moyà, Bel Moyà, Joan Moyà, Joan Moyà y Biel Moyà, cinquena i sisena generació de la nissaga/Licors Moyà

Els joves de Licors Moyà redissenyen les seves herbes mallorquines

Comparteix
S'ha recuperat l'essència més tradicional per mostrar el relleu generacional al capdavant de l'empresa familiar
La família Sureda al complet per la festa de la treta del vi enterrat/Cedida

Els Sureda de Son Vell desenterren el vi un any més

Comparteix
400 botelles de vi fet de Callet i Fogoneu corresponen a aquesta que és la quarta treta
Macià Batle, celler de Santa Maia, distingit en el II Concurs CIVAS com un dels deu millors/Cedida

Macià Batle entra a l’exclusiu club dels 10 millors cellers, al CIVAS

Comparteix
El concurs de sommeliers i la revista AkataVino li atorga 14 medalles
Can Det, de Sóller, una tafona que fa feina ininterrompudament des del segle XVI, amb els tradicionals esportins/Cedida

Can Det, de Sóller, una tafona ben viva des del segle XVI

Comparteix
Ha sabut combinar tradició i modernitat i per això ha estat distingida amb la Medalla d'Honor i Gratitud del Consell de Mallorca