Mallorca

L'actual contracte amb els ramaders expira a final de mes i ara per ara no hi ha acostament de les postures/AGAMA

El Govern demana a Damm que faci un esforç en promoció per salvar AGAMA

Comparteix
Agricultura estudia alternatives per col·locar els excedents de llet que no podria absorbir la lletera mallorquina
Els productors volen que el consumidor pugui identificar i diferenciar les varietats locals/Assoc. Varietats Locals

El distintiu ‘Varietat Local’ com a segell de qualitat

Comparteix
El projecte recull la necessitat promocionar-ne el consum i la preservació com a patrimoni cultural
Taula Parada fa parada i fonda a un celler de nom Sa Vinya, en temps de verema/Ceddida

Taula parada al celler Sa Vinya de Binissalem

Comparteix
La 'Festa des Vermar' obliga a fer parada i fonda a Binissalem i als tradicionals fideus
El públic va respondre a la crida de la I Fira de l'Ametlla de Palma/Lorena Vaca

L’IGP Ametlla de Mallorca vol conquistar el consumidor a Palma

Comparteix
La I Fira de l'Ametlla ha estat un aparador per divulgar l'excel·lència del producte
Varietats com la Gorgollassa varen despertar l'interès dels assistents/DO Binissalem

DO Binissalem acosta les varietats locals amb un taller d’aromes i un tast

Comparteix
L'experiència, conduïda pel professor José Escalona, s'inclou en les activitats de la Festa des Vermar
La lletera preveu ampliar i millorar les instal·lacions que té a Palma, amb fons Next Generation/AGAMA

La inflació ofega AGAMA i arrossega els ramaders a la ruïna

Comparteix
L'anunci d'una retallada del 40% en la compra de llet indigna el Govern i les organitzacions agràries
Les serps viatgen amagades en el pa de terra dels arbres, des de la Península/CAIB

La importació d’oliveres i garrovers, en el punt de mira d’Agricultura

Comparteix
Vol evitar l'entrada de serps invasores a les Balears, per protegir les sargantanes
Maria Beltrán cuina els fideus de vermar per a la bodega José L. Ferrer | Foto: cedida

Fideus de Vermar: no poden faltar a les festes de Binissalem

Comparteix
Maria Beltrán els cuina per al celler de José L. Ferrer com s'ha fet sempre a ca seva
Els professionals reivindiquen la factura artesana dels seus productes/Associació de Forners i Pastissers de Balears

Forners i pastissers de Balears defensen la seva producció artesana

Comparteix
Demanen suport públic per seguir elaborant els productes propis de la gastronomia de les Balears
Entre les línies de feina, augmentar la capacitat del sector primari com a embornal de carboni
/CSIC Illes Balears

Els científics acusen el Consell de Mallorca d'”irresponsable”

Comparteix
La supressió d’una activitat sobre el canvi climàtic del catàleg educatiu i la substitució per una altra de caça és l'origen de les crítiques