Mallorca

Tres vins amb nivell d'excel·lència firmats per Arnau Galmés/Cedida

Galmés i Ferrer ho aposta tot al blanc

Comparteix
Arnau Galmés posa l'accent en els vins blancs que elabora en el celler de Petra
En només cinc anys, el nombre de productors que conren ciuró mallorquí ecològic ha caigut un 33%, i la superfície ha davallat un 43%/APAEMA

El ciuró mallorquí, en risc pels efectes de l’escalfament global

Comparteix
Una varietat molt preuada tradicionalment per l'alimentació humana i animal, que enriqueix la terra
La Fundació BIT i l'empresa Terracor col·laboren en un important projecte europeu per promoure la sostenibilitat a l'agroalimentació del Mediterrani/Terracor

Terracor s’implica en un projecte europeu de sostenibilitat alimentària

Comparteix
La iniciativa reuneix nou socis d'Occitània, Catalunya i les Illes Balears, amb l'objectiu d'incentivar l'economia circular
Xenxo Seoane, un apassionat de l'aiguamel que vol popularitzar aquesta antiga beguda dels vikings/Joks

El Buho Hidromiel rep dues plates a ‘l’International Wine & Spirits Awards’

Comparteix
L'elaborador mallorquí Xenxo Seoane veu reconeguda la qualitat de dues de les seves elaboracions
El sector demana continuïtat i millores en la gestió del cobrament d'ajudes de la conselleria a Fernández Such/CAIB

Bona acollida de les organitzacions agràries al nomenament de Fernández

Comparteix
Destaquen els coneixements i la professionalitat com a tècnic del director general d'Agricultura
Miquel Calent va deixar la cuina per tallar el primer raïm de la verema d'enguany/Cedida

Miquel Calent talla el primer raïm de la verema de la DO Pla i Llevant

Comparteix
El popular xef de Campos és el Vermador d'Honor d'enguany
Santa Catarina ha marcat el ritme amb l'entrada del primer syrah de l'anyada/Bodega Santa Catarina

Sus a la verema 2023 a la DO Binissalem

Comparteix
El celler Santa Catarina verema ja el sirà, a trenc d'alba
Joan Serra Serra, el primer per l'esquerra, en una foto antiga d'arxiu | Foto: Vda Serra

La mort de Joan Serra Serra sumeix Sa Pobla en el dol

Comparteix
Ha estat un dels més importants productors i exportadors de patata poblera des de 'Vídua d'Antoni Serra S.A.'
El sector avisa que un preu baix del garroví posa en risc la collita | Foto: cedida

Trossejadors de garrova: “Hi ha un bon esplet, però falta mà d’obra”

Comparteix
El sector confirma que la punxada de la bombolla de la demanda i la caiguda del preu del garroví posen en risc la collita
La producció ecològica, que cada vegada té més bona acollida, ha de respondre a l'augment de la demanda/APAEMA

El CBPAE demana a Simonet la creació del segell de ‘producte eco-local’

Comparteix
És un factor determinant, segons el sector, per assegurar la correcta identificació dins l'estratègia de suport al "producte local"