Mallorca

Les vaqueries alenen en aconseguir un acord de mínims de la lletera AGAMA i a l'espera des garanties complementàries cara al futur/CAIB

Agama i els ramaders acorden mantenir les compres al nivell actual

Comparteix
Seguiran treballant per trobar una solució definitiva i satisfactòria per les dues parts
Les vaqueries de Mallorca caminen lentament cap a la desaparició empeses per una situació econòmica insostenible/Cedida

Els distribuïdors retiren l’oferta als ramaders per manca de resposta

Comparteix
Durant la darrera crisi amb AGAMA, l'associació ADED s'havia oferit per ajudar a la comercialització de la llet
Els controls rigorosos garanteixen la qualitat del vi /SINC

El cas Valdepeñas posa en relleu el necessari procés de control alimentari

Comparteix
El paper de les marques de qualitat i de les certificadores, clau per mantenir la confiança del consumidor
L'arrop combina bé amb el salat de la sobrassada, del formatge i d'una coca amb ceba caramel·litzada, per exemple/Vins Nadal

Arrop de most de raïm, una ‘delicatessen’ per als més llépols

Comparteix
Vins Nadal elabora aquest xarop seguint la recepta antiga d'aquest dolç
Les xifres de producció anual de sobrassada semblen indicar que podrien  sustentar la producció local de porc blanc i negre, però la realitat és que la majoria de la carn ve de fora/Cedida

La llesca de pa amb sobrassada, emblema de sostenibilitat saludable

Comparteix
El president de l'IGP Sobrassada de Mallorca, Andreu Palou, defensa el consum moderat des dels seus coneixements nutricionals
Enguany la producció serà alta i la qualitat bona, segons fonts del sector/Cedida

Els productors temen patir l'”efecte garrova” en el preu de l’oli

Comparteix
El president de la Cooperativa Sant Bartomeu, Miquel Gual, reconeix preocupació pels efectes de la inflació a la butxaca del consumidor
Les dades respecte al nombre de turistes no s'han traduït en vendes pel sector del vi/CAIB

L’alentiment del mercat del vi refreda les expectatives del sector

Comparteix
Anàlisi de les causes dels excedents de vi inèdits a Mallorca
Les varietats locals han resistit millor les dures condicions climatològiques d'aquest estiu/J.L. Ferrer

La DO Binissalem acaba amb 52 dies la verema més ràpida mai vista

Comparteix
La vinya ha donat molt de raïm i en bones condicions sanitàries, segons el Consell Regulador
L'autor explicà distintes anècdotes del seu pas per la Cambra, on hi ha fet feina els darrers quatre anys/Jaume de Puntiró

Joan Mas ‘Collet’ presenta el seu llibre “Un pagès al Parlament”

Comparteix
El llibre ha estat protagonista del vermut literari organitzat pel celler Jaume de Puntiró
Una selecció dels vins del celler va ser analitzada pels experts en aquest tast de final de verema/Cedida

Final de verema al celler de Mortitx

Comparteix
Es tastaren tres vins del celler d'Escorca, a la Serra de Tramuntana de Mallorca