Mallorca

Sílvia Lázaro, enòloga de Vi Rei, mostra el nou vi Es Gall/Vi Rei

Es Gall de Vi Rei, nova línia ‘top’ del celler de Llucmajor

Comparteix
La nova gamma exclusiva combina varietats locals i foranes
Neus i Miquel apostaren per la Brusca Brewpub i no s'equivocaren/Cedida

Brusca Brewpub, dos anys i la festa continua amb nous projectes

Comparteix
El molí fariner restaurat, seu de la cervesera, estira de la rehabilitació de tot el barri
Empreses i entitats de les regions del sud-oest de França han ofert els seus coneixements sobre gestió i conservació del patrimoni vegetal/AVL

L’Associació de Varietats Locals s’inspira amb València i França

Comparteix
Han conegut noves tècniques per servar el patrimoni genètic vegetal de les varietats locals
Els productors demanen un estudi actualitzat sobre l'olivar i la situació del sector a la conselleria/DO Oli de Mallorca

El sector de l’oli de Mallorca viu amb incertesa l’evolució de l’anyada

Comparteix
Han transmès la seva preocupació al conseller Simonet en la primera trobada amb el Consell Regulador de la DO Oli de Mallorca
Hi ha empreses que encara tenen romanent de garroves de la collita de l'any passat i són les que ho poden tenir més complicat per col·locar el producte a un preu que compensi/Cedida

Baixa la demanda de garrova i de garroví, que apunta a la caiguda de preus

Comparteix
A quinze dies que comencin a espolsar els garrovers, la incertesa domina pagesos i empreses del sector
Varietats de tomàtiga presentades al concurs/Cedida

La tomàtiga, reina indiscutible de l’estiu

Comparteix
Deu productors, entre empreses i particulars, s'han presentat al concurs internacional que valora set categories distintes
La conselleria d'Agricultura ha delegat en la IGP Vi de la Terra Mallorca la certificació de vinyes i cellers/VTM

Nova etapa per l’IGP Vi de la Terra Mallorca, amb certificadora pròpia

Comparteix
És la primera Indicació Geogràfica Protegida del sector del vi que aconsegueix aquesta capacitat de control
A Son Antem aquest cap de setmana han començat a triar el raïm acabat de veremar/Cedida

El raïm encara la recta final del verol i comença la verema

Comparteix
Els viticultors no volen fer previssions, però reconeixen que pot ser un any bo
El restaurant té una oferta variada, però la seva especialitat són els arrossos i el peix i el marisc fresc/Taula Parada

Taula parada al restaurant ‘La Niña’ de Portocolom

Comparteix
Arrossos, peix i marisc fresc, arran de mar
Les dues produccions s'emmarquen en la campanya 'L'aliment que ens uneix' | Captura

Alumnes del Juníper Serra s’acosten a la pagesia a través de l’audiovisual

Comparteix
Dos vídeos realitzats pels alumnes d'aquest institut han estat inclosos dins la campanya "L'aliment que ens uneix" del CERAI