Mallorca

Joan Simonet, nou conseller d'Agricultura, Pesca i Medi Natural/Cedida

Joan Simonet, de gerent d’ASAJA a nou conseller d’Agricultura

Comparteix
Un dels referents del món de la pagesia mallorquina encapçalarà el departament en el Govern de Marga Prohens
Cinc-centes persones celebraren l'estiu amb la família de Can Majoral/Catalina Bibiloni

Can Majoral enceta l’estiu amb la 26ena Festa del Vi a la Fresca

Comparteix
Va ser la presentació oficial del Capgiró Negre, fet amb la varietat Giró Negre
El Raïm Wine Fest arriba a Portocolom amb música, gastronomia i vi de Mallorca/VTM

Raïm Wine Fest: Pròxima parada, Portocolom

Comparteix
9 cellers de Vi de la Terra Mallorca hi participen en el festival que tendrà lloc a Sa Bassa Nova dissabte dia 15 de juliol
Lucas Carrusca, nou xef del restaurant Suculenta Port de Sóller

El Suculenta Port de Sóller posa Lucas Carrusca al capdavant dels fogons

Comparteix
La carta d'estiu, elaborada pel nou cuiner, vol ser reflex de la diversitat d'influències culinàries presents a la regió i realça la utilització de productes frescos i locals
Jornada de conclusions de la primera fase del projecte al Centre BIT d'Inca/Cedida

ReWINE cerca cellers per engegar un test de reutilització de botelles de vi

Comparteix
La primera fase per la implementació del projecte a Mallorca conclou amb una mostra representativa de cellers, agrupacions vitivinícoles i HORECA favorables a reutilització
La tomàtiga de ramellet està inclosa dins el Catàleg d'Aliments Tradicionals des de 2018 | Foto: CAIB

Les tomàtigues de ramellet, entre els deu millors productes sostenibles

Comparteix
La producció d'Agromallorca d'aquesta varietat, entre les deu millors de tota Espanya
Les saques de Sa Porgadora amaguen el gra ja net que arribarà al mercat, gràcies a la feina feta a la Cooperativa Camp Mallorquí de Sineu/Associació de Varietats Locals

‘Sa Porgadora’ obre les portes a una nova temporada

Comparteix
Un servei de neteja de gra de varietats locals, foranes, en convencional i en ecològic que viu un augment de la demanda
Noves etiquetes amb forma de còmic que expliquen la història del celler/Cedida

Vinyetes ‘Atòmiques’ per uns vins fets a consciència

Comparteix
El projecte bastit des d'una portassa evoluciona passa a passa cap a la professionalització
La llana que ja ningú no vol, s'ha convertit en un maldecap pel pagès que ara podria trobar sortida gràcies a aquest projecte/Mallorca Rural

Mallorca Rural i TIRME fan proves de compostabilitat de la llana d’ovella

Comparteix
Han signat un conveni per fer una prova pilot juntament amb la UIB i comprovar la viabilitat tècnica, operativa i administrativa de la transformació d’aquest recurs
Tastadors dels panells de tast de la DO Binissalem i de la IGP Sobrassada de Mallorca  feren un brindis al final de la jornada/Cedida

José L. Ferrer acull quaranta tastadors professionals de vi i sobrassada

Comparteix
Ha estat seu de la I Jornada Tècnics de Tast professional de l'IGP Sobrassada de Mallorca i la DO Binissalem