Mallorca

Balears es manté per damunt la mitjana en consum de vi domèstic/CAIB

Balears beu 9,4 litres de vi per persona i any, sense comptar HORECA

Comparteix
L'arxipèlag representa el 2,5% del total de la població espanyola i es consumeix 2,9% del vi domèstic
Una imatge de la darrera edició de Poesia al Vinyet/Cedida

Jaume de Puntiró ret homenatge al Pare Capó amb ‘Poesia al Vinyet’

Comparteix
Historiador i erudit fou un dels fundadors de l'Obra Cultural Balear
Simonet ha rebut la cartera d'Agricultura i Medi Natural de Mercedes Garrido per absència de Mae de la Concha/CAIB

Simonet marca prioritats amb la sequera, el canvi climàtic i la PAC

Comparteix
El nou conseller d'Agricultura i Medi Natural destaca l'estreta vinculació dels dos grans àmbits de gestió del departament
Les Cooperatives Agroalimentàries de Balears demanen participació en els grans temes d'aquesta legislatura/Coop. Agroalimentàries

‘Cooperatives’ demana diàleg i participació al conseller Simonet

Comparteix
Volen afrontar junts reptes com la PAC, el canvi climàtic i el cost de la insularitat, entre d'altres
Joan Simonet, nou conseller d'Agricultura, Pesca i Medi Natural/Cedida

Joan Simonet, de gerent d’ASAJA a nou conseller d’Agricultura

Comparteix
Un dels referents del món de la pagesia mallorquina encapçalarà el departament en el Govern de Marga Prohens
Cinc-centes persones celebraren l'estiu amb la família de Can Majoral/Catalina Bibiloni

Can Majoral enceta l’estiu amb la 26ena Festa del Vi a la Fresca

Comparteix
Va ser la presentació oficial del Capgiró Negre, fet amb la varietat Giró Negre
El Raïm Wine Fest arriba a Portocolom amb música, gastronomia i vi de Mallorca/VTM

Raïm Wine Fest: Pròxima parada, Portocolom

Comparteix
9 cellers de Vi de la Terra Mallorca hi participen en el festival que tendrà lloc a Sa Bassa Nova dissabte dia 15 de juliol
Lucas Carrusca, nou xef del restaurant Suculenta Port de Sóller

El Suculenta Port de Sóller posa Lucas Carrusca al capdavant dels fogons

Comparteix
La carta d'estiu, elaborada pel nou cuiner, vol ser reflex de la diversitat d'influències culinàries presents a la regió i realça la utilització de productes frescos i locals
Jornada de conclusions de la primera fase del projecte al Centre BIT d'Inca/Cedida

ReWINE cerca cellers per engegar un test de reutilització de botelles de vi

Comparteix
La primera fase per la implementació del projecte a Mallorca conclou amb una mostra representativa de cellers, agrupacions vitivinícoles i HORECA favorables a reutilització
La tomàtiga de ramellet està inclosa dins el Catàleg d'Aliments Tradicionals des de 2018 | Foto: CAIB

Les tomàtigues de ramellet, entre els deu millors productes sostenibles

Comparteix
La producció d'Agromallorca d'aquesta varietat, entre les deu millors de tota Espanya