Mallorca
Actualitat
Mallorca
Menorca
Eivissa
Formentera
Producte local
Mallorca
Mallorca
FentVi fa el primer monovarietal de la recuperada ‘Callet Negrella’
Conxa Rosillo
Joan Jordà acaba de rebre el premi Rural-Up per un projecte de cooperativa vitivinícola que defensi la producció amb varietats locals
La cuina de Jitin Joshi aterra a Cap Vermell Gran Hotel des de l’Índia
Conxa Rosillo
Torna el format 'Pop up', que tant d'èxit va tenir amb el japonès Roka
ACA Aula Gastronòmica premia l’IES Alcúdia en reconeixement a la feina feta
Conxa Rosillo
Un homenatge amb gran càrrega reivindicativa per a millorar la formació del cicle formatiu de grau mitjà de cuina
Setmana Cultural del Vi de Manacor: tasts, tapes, música i molt més
Conxa Rosillo
Nou cellers presentaran els vins de l'anyada, entre altres activitats culturals
Havíem demanat aigua i n’ha caiguda molta, a Porreres
Conxa Rosillo
95 litres/m2 i calabruix tot en poc menys d'una hora posen en alerta viticultors i pagesos, per la collita de l'albercoc
La varietat moll, elegida per l’OCB per brufar el seu 60è aniversari
Catalina Bibiloni
Després del negre de Can Majoral, que estrenà els actes de commemoració
Ferran Centelles mostra a Palma com acostar el públic al vi amb la seducció
Eva Vicens
A la taula rodona posterior a la conferència s'analitzà la comunicació del vi
Aprofitar la llana com compost o per encoixinar els arbres és la solució
Conxa Rosillo
Una alternativa per aquest producte que no té sortida al mercat i que es considera un residu
Maria Salinas es reinventa, dels fogons a la formació
Conxa Rosillo
Fa un parèntesi a la seva carrera per difondre criteris de sostenibilitat a la cuina
L’Oli de Treurer torna de Nova York i Tòquio carregat de medalles d’or
Conxa Rosillo i Eva Vicens
L'adquisició d'una nova tafona ha permès l'elaboració d'un oli d'oliva verge extra premium, que ha obtingut el reconeixement internacional
1
…
91
92
93
94
95
96
97
98
99
…
223