Mallorca

Les saques de Sa Porgadora amaguen el gra ja net que arribarà al mercat, gràcies a la feina feta a la Cooperativa Camp Mallorquí de Sineu/Associació de Varietats Locals

‘Sa Porgadora’ obre les portes a una nova temporada

Comparteix
Un servei de neteja de gra de varietats locals, foranes, en convencional i en ecològic que viu un augment de la demanda
Noves etiquetes amb forma de còmic que expliquen la història del celler/Cedida

Vinyetes ‘Atòmiques’ per uns vins fets a consciència

Comparteix
El projecte bastit des d'una portassa evoluciona passa a passa cap a la professionalització
La llana que ja ningú no vol, s'ha convertit en un maldecap pel pagès que ara podria trobar sortida gràcies a aquest projecte/Mallorca Rural

Mallorca Rural i TIRME fan proves de compostabilitat de la llana d’ovella

Comparteix
Han signat un conveni per fer una prova pilot juntament amb la UIB i comprovar la viabilitat tècnica, operativa i administrativa de la transformació d’aquest recurs
Tastadors dels panells de tast de la DO Binissalem i de la IGP Sobrassada de Mallorca  feren un brindis al final de la jornada/Cedida

José L. Ferrer acull quaranta tastadors professionals de vi i sobrassada

Comparteix
Ha estat seu de la I Jornada Tècnics de Tast professional de l'IGP Sobrassada de Mallorca i la DO Binissalem
Els tastavins han fet un viatge de molt de profit a Luxemburg/Cedida

El sector del vi de Luxemburg enlluerna els Tastavins de Manacor

Comparteix
Un territori petit que dedica molta d'atenció i doblers a la recerca i a la planificació
Es Fresc neix amb vocació de ser el negre pels dies calorosos de l'estiu/Cedida

‘Es Fresc’, la novetat estiuenca de Son Vich de Superna

Comparteix
Un negre lleuger fet amb les varietats ull de llebre, mantonegro i merlot
Fran Marcos va presentar el còctel en el qual l'oli d'oliva de Mallorca és element imprescindible/DO Oli de Mallorca

‘Perfect pear’, el millor còctel fresc fet amb Oli de Mallorca

Comparteix
Fran Marcos, bartender d’Arlequín Restaurant & Cocktail Bar, és el creador del producte guanyador del concurs d'enguany
Aquesta hamburguesa és un bon exemple de menjar saludable i sostenible, alhora/ADEMA

Una hamburguesa vegetal ‘made in Mallorca’, finalista al Rethink Food

Comparteix
ADEMA FP ha fet bon paper en el concurs internacional sobre alimentació sostenible
L'amenaça que si no firmaven el contracte aquesta setmana, el dia 1 de juliol deixaven de recollir la llet ha estat clau/Can Burguera

AGAMA té els ramaders de llet de Mallorca contra les cordes

Comparteix
La lletera, en mans de la multinacional catalana Damm, exigeix una baixada de la producció del 10% en plena campanya turística
Conegut per l'entusiasme que trasllada en relació a l'OOVE, Madge va seduir amb el seu tast els productors d'Oli de Mallorca/Cedida

Johnny Madge ofereix formació sobre oleoturisme a la Cooperativa de Sóller

Comparteix
L'especialista en OOVE va compartir coneixements en un tast amb representants del sector