Mallorca

'Negrella' aspira a ser el vi d'aquest estiu/Cedida

FentVi fa el primer monovarietal de la recuperada ‘Callet Negrella’

Comparteix
Joan Jordà acaba de rebre el premi Rural-Up per un projecte de cooperativa vitivinícola que defensi la producció amb varietats locals
Jitin Joshi  el conegut xef de‘The Crossing’ con una estrella Michelin, a Cap Vermell Gran Hotel/Agencia COM

La cuina de Jitin Joshi aterra a Cap Vermell Gran Hotel des de l’Índia

Comparteix
Torna el format 'Pop up', que tant d'èxit va tenir amb el japonès Roka
Tots els professors de l'IES Alcúdia del cicle formatiu de grau mitjà de cuina a la cerimònia/Fundació ACA

ACA Aula Gastronòmica premia l’IES Alcúdia en reconeixement a la feina feta

Comparteix
Un homenatge amb gran càrrega reivindicativa per a millorar la formació del cicle formatiu de grau mitjà de cuina
El president de la Confraria amb el batle de Manacor i el president de la DO Pla i Llevant feren la convidada/Confraria Tastavins de Manacor

Setmana Cultural del Vi de Manacor: tasts, tapes, música i molt més

Comparteix
Nou cellers presentaran els vins de l'anyada, entre altres activitats culturals
La vinya, a Porreres, ha rebut de ple la tempesta que ahir descarregava damunt el Pla de Mallorca/Bàrbara Mesquida

Havíem demanat aigua i n’ha caiguda molta, a Porreres

Comparteix
95 litres/m2 i calabruix tot en poc menys d'una hora posen en alerta viticultors i pagesos, per la collita de l'albercoc
L'OCB tria un blanc de Can Verdura per brindar pels seus seixanta anys, a l'estiu/OCB

La varietat moll, elegida per l’OCB per brufar el seu 60è aniversari

Comparteix
Després del negre de Can Majoral, que estrenà els actes de commemoració
Centelles explicà tècniques de comunicació entre el sommelier i el consumidor/Guillem Bosch

Ferran Centelles mostra a Palma com acostar el públic al vi amb la seducció

Comparteix
A la taula rodona posterior a la conferència s'analitzà la comunicació del vi
Ovella mallorquina | Foto: CAIB

Aprofitar la llana com compost o per encoixinar els arbres és la solució

Comparteix
Una alternativa per aquest producte que no té sortida al mercat i que es considera un residu
Maria Salinas trasllada a l'aula els conceptes que ha posat en pràctica prèviament a la cuina/Cedida

Maria Salinas es reinventa, dels fogons a la formació

Comparteix
Fa un parèntesi a la seva carrera per difondre criteris de sostenibilitat a la cuina
La nova tafona d'Oli Treurer està ja donant el millor producte, reconegut internacionalment | Foto: Treurer

L’Oli de Treurer torna de Nova York i Tòquio carregat de medalles d’or

Comparteix
L'adquisició d'una nova tafona ha permès l'elaboració d'un oli d'oliva verge extra premium, que ha obtingut el reconeixement internacional