Mallorca

Implicar el personal de bars i restaurants és fonamental en la lluita contra el malbaratament alimentari/Rezero

Remenja’mmm crea un premi per implicar els restauradors en l’aprofitament

Comparteix
El reconeixement pretén valorar iniciatives d'establiments que duguin a terme accions per a reduir el malbaratament d’aliments
Responsables d'OpMallorcamar amb la consellera Mae de la Concha, en funcions i altres convidats a la celebració/OPMM

OpMallorca Mar fa 20 anys reivindicant el sector de la pesca

Comparteix
Mig centenar de professionals assistiren a l'acte per reconèixer també la tasca feta pels expresidents de l'entitat
Un tast dels vins que elabora Antonio González entre Alcúdia i Pollença/CT

Can Xanet, un celler amb les vinyes prop de la mar

Comparteix
Tastem i comentem tres dels vins del projecte vitivinícola que lidera José Antonio González des de Pollença
Gabriel Sampol Mayol, a l'esquerra, era president del Grup Sampol i propietari i impulsor del celler Son Vich de Superna | Foto: Son Vich

S’ha mort Gabriel Sampol, propietari del celler Son Vich de Superna

Comparteix
La seva passió pel vi el va dur a crear el celler a la finca del mateix nom, a Puigpunyent
Al fons dels hivernacles s'hi troba el restaurant Terragust on s'arriba en haver travessat la plantació de maduixes i de tomàtigues/Taula Parada

Taula parada a ‘Terragust’ de Manacor

Comparteix
Una proposta de cuina de proximitat lligada al projecte 'Terracor'
Creacions inspirades en ampolles i copes de vi

L’artista Pep-Maür Serra s’inspira en el vi per crear imatges digitals

Comparteix
El procés creatiu que començà com un joc s'ha convertit amb una sèrie de variacions de formes i colors
Les cerveses artesanes són protagonistes a l'antic molí fariner /Brusca Brewpub

Miquel Gelabert & Miquel Gelabert, cerveses i gastronomia a Brusca Brewpub

Comparteix
Un tast i un sopar maridatge enceten l'agenda de la cervesera per aquest estiu
Genestra trasllada al Zoëtry la seva cuina mediterrànea/Cedida

El xef Andreu Genestra duu l’essència mediterrània al Zoëtry Mallorca

Comparteix
El seu restaurant Mediterranean compta amb una estrella Michelin, una estrella Verda i dos sols de la Guia Repsol
José Cortés va fer l'elogi del producte de qualitat de Mallorca a Dublin/CIM

Mallorca braveja de producte de qualitat al ‘Taste of Dublin’

Comparteix
Una acció promocional del turisme gastronòmic que cerca obrir nous mercats a Irlanda
Raor, aposta líquida d'enguany en el Dins/Tarek Serraj

Santi Taura presenta ‘Raor’, de la Col·lecció Líquida Efímera ‘Vins Dins’

Comparteix
Fet de premsal blanc, aquest escumós brut nature ha estat puntuat amb 17 punts sobre 20 per la Master of Wine britànica Jancis Robinson