Sí, el mateix xef ho ha confirmat: El Cor, barra i taula tanca després d’haver superat els moments més durs de la pandèmia i de la crisi provocada per l’augment dels costos i la inflació.
Des de 2019 vora el mercat de l’Olivar
La tenacitat del llosetí ha estat posada a prova aquests anys des del 2019, quan el seu restaurant de devora el mercat de l’Olivar va obrir les portes per primera vegada. Es plantejava com una proposta informal i de qualitat, segons el mateix Taura ha dit reiteradament, a base de tapes i de racions. Crear l’espai, el concepte i formar l’equip de cuina i sala no va ser fàcil a causa de les dificultats amb les quals pràcticament des del començament es va trobar, però aconseguiren fer-se un lloc en el panorama gastronòmic de Ciutat, avalat per l’anomenada del propietari. Però ara sembla que ha arribat el moment de passar pàgina perquè les forces i els recursos s’han de reservar per a altres unitats del grup Taura i per algun projecte nou que el xef està madurant.
Taura ha aprofitat les xarxes socials per agrair a tothom la fidelitat al ‘Cor‘, des de l’equip de feina als clients que han estat acompanyant el projecte des dels inicis. Les reaccions s’han produït en cascada: les de particulars que han estat habituals del restaurant de la plaça del Comtat del Rosselló, a cellerers i distribuïdors que han fet feina i en fan amb el Grup Taura.
Santi Taura és un dels cuiners amb més prestigi de Mallorca, amb una estrella Michelin pel restaurant Dins, de Sa Calatarava, també a Palma. Ara ens queda esperar per conèixer en què treballa Santi Taura i pensar amb què ens sorprendrà…