Balears Vadevi
El vi mallorquí que recomana Quim Vila per Nadal

El reconegut distribuïdor de Vila Viniteca, Quim Vila, ha fet la seva selecció particular de vins i creacions culinàries que es poden servir a taula aquests dies de Nadal. Així, ha elaborat un menú a base de plats tradicionals que marida amb vins procedents de diverses regions vitivinícoles de l’Estat. Entre elles, hi ha hagut la recomanació d’un vi que neix en terres mallorquines.

4kilos de l’anyada 2019

4 Kilos, anyada 2019

Es tracta d’un vi negre, elaborat amb la varietat local callet i que surt sota el paraigua del Vi de la Terra Mallorca. Es pot trobar al mercat per un preu al voltant dels 30 euros.

Quim Vila, quan introdueix el vi, comenta que es tracta d’un producte nascut de mans de “Sergi Caballero i Francesc Grimalt, dos revolucionaris a través del seu celler mallorquí 4kilos”. Parla del vi dient que està elaborat amb una “varietat històrica mallorquina“, com és la callet, i el descriu dient que és “un vi intens, però molt refinat”.

El projecte de 4Kilos, nascut l’any 2006, pren el nom a la inversió inicial de quatre milions de pessetes que van fer els dos propietaris. “Una declaració de principis”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa