Tothom coincidia que aquesta era una edició especial per tot el que ha viscut i patit la restauració en temps de pandèmia. En aquest sentit, han celebrat més que mai aquesta nova edició de la festa de la Guía Repsol on s’han donat a conèixer els nous Sols que reconeixen l’excel·lència dels diversos establiments gastronòmics de l’Estat.

La Gala s’ha celebrat un any més -i ja en són quatre- a Donosti en un acte conduït per Carlos Latre i Ainhoa Sánchez al Teatre Victoria Eugenia. I entre les principals novetats, s’hi ha comptat la incorporació de 97 noves mencions, entre les quals sis han estat per establiments de les Illes.

Així, les noves incorporacions balears són ‘Casa Maruka’ i ‘Es Fum‘, a Mallorca, ‘El Romero‘ de Menorca, els eivissencs ‘Etxeko Ibiza’ i ‘Jondal‘ i ‘Molo 47‘ de Formentera.

Amb ells, sumen 37 el nombre de restaurants de les Balears que entren a formar part d’aquest selectiu Club, on hi sobresurt Maca de Castro amb tres sols (el màxim reconeixement), vuit restaurants amb dos sols, i 28 amb un sol.

Recapitulant, aquests són els noms de les noves incorporacions que cal retenir i tenir presents en una visita en qualsevol de les quatre Illes:

  • Casa Maruka. Palma.
  • Es Fum‘. Costa d’en Blanes, Palma.
  • El Romero‘. Maó, Menorca.
  • Etxeko Ibiza‘. Santa Eulalia del Riu, Eivissa.
  • Jondal‘. Sant Josep de Sa Talaia, Eivissa.
  • Molo47‘. Sant Francesc de Formentera.
El guardó 2022 de la Guia Repsol per als restaurants amb ‘3 Soles’ | Guía Repsol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa