Balears Vadevi
Andreu Genestra trasllada el restaurant a l’hotel Zoëtry

El restaurant homònim d’Andreu Genestra ha iniciat després de 10 anys de vida una nova etapa amb un canvi de seu que trasllada de Capdepera a Llucmajor. Aquest pròxim mes d’abril està previst que obri portes a l’Hotel Zoëtry Mallorca situat a la històrica finca de sa Torre.

Canvi de lloc i d’imatge

Es tracta d’un hotel de 5 estrelles que disposa de 101 habitacions i suites, ubicat en una tradicional finca mallorquina del segle XIV entre jardins, oliveres i vistes a la muntanya. El restaurant Andreu Genestra torna doncs amb canvi d’ubicació i amb un canvi d’imatge en la qual donen força i protagonisme a la cultura mallorquina.

El nou logotip està representat per un esportí que s’utilitzava tradicionalment per premsar l’oliva. El Mediterrani, la cuina, les tradicions, les formes de fer, el sabor, la cultura i la història seran el fil conductor de l’experiència que oferirà Genestra i el seu equip a Llucmajor. “Serà una experiència que el comensal iniciarà des que entrarà a la finca. Us donarem la benvinguda al pati on se us oferiran els aperitius per després passar a la sala on, en tot moment, ens veuran cuinar en una nova cuina vista que estem preparant”, apunta Genestra.

Cuina sostenible i gastronomia de Mallorca

L’objectiu de Genestra i el seu equip és donar continuïtat a la seva filosofia de cuina sostenible tot mostrant l’evolució de la gastronomia de Mallorca a cada plat. Tot l’equip del restaurant es trasllada a l’Hotel Zoëtry Mallorca amb l’objectiu de “millorar una experiència única de gastronomia més a prop de Palma”, afirma el xef.

El restaurant té una estrella Michelin i una estrella verda per la seva aposta per la sostenibilitat a la cuina. “L’hort seguirà al Zoëtry Mallorca. És la base de la nostra cuina” diu Genestra que ja està cultivant amb el seu equip tot allò que necessita per a la seva cuina a Llucmajor.

Fins ara, a Capdepera

Durant una dècada, el restaurant Andreu Genestra ha estat ubicat a Predi Son Jaumell Hotel Rural a Capdepera. Allí el xef mantindrà un altre dels seus restaurants: Senzill. Es tracta d’un restaurant de cuina mediterrània on el seu equip oferirà plats frescos, de producte de temporada, carns, peixos i, també, un nou menú degustació.

L’hotel Zoëtry Mallorca, la nova casa del restaurant Andreu Genestra, compta amb una església neogòtica i un molí de vent i, ha estat acuradament restaurat per crear un luxós hotel boutique amb totes les comoditats d’un hotel internacional modern. L’hotel és propietat de l’Hotel Investment Partners (HIP) i està operat sota la marca Hyatt Inclusive Collection.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa