Balears Vadevi
Ànima, l’essència de sobrassada de Xesc Reina, triomfa al Gastronòmic Forum de Barcelona

Ànima és essència de sobrassada. Un destil·lat de l’emblemàtic embotit per excel·lència de Mallorca que, gota a gota, impregnant de les aromes, els sabors i els matisos de la sobrassada sense la textura càrnia del producte original. És la darrera criatura del mestre xarcuter Xesc Reina que ha presentat al Gastronòmic Forum de Barcelona i que ha estat reconegut com el producte més innovador del certamen amb el premi Innofòrum.

Sobrassada en estat líquid, de Can Company/Cedida

El mestre de la xarcuteria establert a Mallorca i enamorat de la sobrassada ha creat Ànima per aportar sofisticació al producte tradicional. Amb la presentación en aquest format líquid, es pot afegir a qualsevol preparació culinària en forma de gotes, per aportar-hi tot el gust de l’embotit, tota la seva esència.  

Ànima ha hagut de competir amb productes tan novedosos com “l’ou vegetal”, una farina de cigró que barrejada amb aigua permet qualsevol creació pastissera (Hort del Silenci). La salsa d’oliva líquida a base de suc d’olives adobades amb sabor de chipotle (picant i fumat) i oliva líquida amb piparra (àcid) elaborada per Caviaroli al costat del xef Albert Adrià i el polvoró de tomàquet, un snack salat de textura semblant a un polvoró, elaborat amb oli d’oliva i tomàquet deshidratat.

Aporta els sabors i les aromes de la sobrassada a qualsevol preparació culinària/Cedida

Gastronomic Fòrum Barcelona reuneix aquests dies més 300 empreses i 100 ponents, entre els quals hi ha 60 xefs que sumen 46 estrelles Michelin. El certamen compta amb nivells d’ocupació pre-pandèmia, amb un total de 6.000 m² d’exposició comercial i prop de 4.000 m² destinats a més de 70 activitats, un congrés gastronòmic i a l’àrea d’innovació Fòrum Lab, realitzada en col·laboració amb la Capitalitat Mundial de la Alimentación Sostenible 2021 de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa