Balears Vadevi
Balears cull els primers raïms de la campanya de verema 2021

La campanya de verema 2021 ja està en marxa a les Illes Balears. Comencen, com és habitual, amb les varietats primerenques com el moscatell, moscatell de gra petit, o la pinot noir, depenent d’un o altre celler. Fem un repàs per algunes d’aquestes primeres jornades de recol·lecció de raïm.

Galmes i Ribot i el Celler Son Crespi són dos dels mallorquins que ha donat inici a la temporada. Els de Santa Maria del Camí ho anuncien amb aquesta imatge des de les seves xarxes socials. “Harvest begins!”, diuen amb l’emoció d’encarar la campanya.

El Celler Son Crespi ha començat la verema 2021 | IG celler

A Menorca, el celler Torralbenc (Alaior) ja ha entrat aquests primers dies el pinot noir a celler, i la bodega Son Cremat (al terme municipal de Maó) s’ha estrenat collint les seves vinyes de moscatell.

La Bodega Son Cremat de Menorca ja ha començat la verema 2021 | cedida pel celler

També s’ha vist moviment entre vinyes en cellers d’Eivissa, com Can Rich (Sant Antoni de Portmany) on van començar els primers dies d’agost; i a Formentera, on el celler Terramoll ha estrenat campanya amb el moscatell de gra petit. Així ho ha anunciat a través de les seves xarxes socials: “La Moscatell de Gra Petit, o Moscatell Morisc és la varietat blanca que sempre ens madura primer cada any”, diran des del celler. I la varietat, per cert, amb la qual elaboraran el seu vi blanc Savina.

Verema 21 a les vinyes de Terramoll | cedides pel celler
Vinya de Terramoll, ara que comença la campanya de verema 2021 | celler

Ens encanta aquest moment en què comencem a recollir els fruits (literalment) del cultiu de tot un any”, comenten des de Terramoll. Per això, diran amb entusiasme, “inaugurem la nostra temporada de verema amb molta il·lusió!”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa