Balears Vadevi
Balears fa parada i fonda a la ‘Barcelona Wine Week’

Aquest dilluns 6 de febrer s’ha inaugurat oficialment la Barcelona Wine Week, una de les fires de referència del sector vitivinícola d’àmbit estatal que enguany suma la tercera edició. En total, hi participen més de 800 marques i 70 segells d’origen que complementen amb la part expositiva el complet programa d’activitats que està tenint lloc fins dimecres dia 8 al Pavelló 8 de Fira de Barcelona.

Des de les Balears repeteixen diversos projectes i se n’estrenen de nous. En total, una vintena de cellers estaran representant les 4 illes. Una quinzena de Mallorca (3 representant la DO Pla i Llevant; 4 de la DO Binissalem i una desena de Vi Terra de Mallorca) i els menorquins, que es presenten per primer cop com a associació, són presents en un ampli estand que s’ha gestat en col·laboració amb la Direcció General de Sobirania Alimentària del Govern de les Illes.

“Apropar-se a l’estand les Illes Balears és una oportunitat única per viatjar per diferents sòls, paisatges i descobrir varietats de raïm locals que ofereixen una gran varietat de vins singulars i de qualitat”, comparteixen des de la DO Binissalem. “Una imatge conjunta del territori vitivinícola Balear, important per als nostres vins a l’escenari peninsular i internacional”, afegiran.

L’estand dels vins de Menora | Foto: E.V.

Complementant aquesta oferta, també hi ha cellers com els mallorquins Can Majoral o Bàrbara Mesquida o els eivissencs Ibizkus, que tenen presència amb el col·lectiu Artisan Wines Attraction. També d’Eivissa Ojo de Ibiza; i des de Formentera, hi participa Terramoll.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa