Balears Vadevi
Balears s’instal·la aquests dies a Madrid Fusión

Madrid Fusión obre portes aquest dilluns a Madrid i fins dimecres 30 de març serà l’aparador d’una gran oferta enogastronòmica, entre la qual, no hi faltaran propostes interessants de les Balears.

Els vins de Mallorca seran presents en aquesta nova edició de la fira. Serà a l’estand de la Fundació Mallorca Turisme, depenent del Consell Insular de Mallorca. Sota aquest paraigua, i dins del programa d’activitats de l’estand, en la qual també participen altres productes de l’Illa, els vins seran presents en els maridatges que hi tindran lloc.

Un any més serà present la DO Binissalem amb dos cellers, Celler Sant Catarina i Cellers José L. Ferrer.

Els vins de VT Mallorca seran presents en diverses activitats i esdeveniments especials. D’una banda, durant tota la fira es podran tastar fins a 15 vins diferents de l’IGP. En els maridatges previstos es podran tastar el Son Puig Callet 2021, del Celler Son Puig; el Sestalino 2018, de la Finca Ses Talaioles; el Blanc 2020 Son Alegre, de la Vinya Son Alegre; el Mollet 2021, de Vinyes i Vins Ca Sa Padrina i el Som Prim Cabernet Sauvignon 2018, del Celler Son Prim.

Per a finalitzar, els vins de Vi de la Terra Mallorca tindran un paper destacat en el còctel que se servirà en el Círculo Bellas Artes de Madrid, amb motiu de l’esdeveniment Mallorcarte. Hi haurà dos monovarietals de Premsal Blanc i Mantonegro. En aquesta mostra paralela al Madrid Fusión, també hi participen els vins de la Do Pla i Llevant, amb els seus “genèrics”, que representaran les elaboracions de la comarca.

A més dels vins, Madrid Fusión serà també un aparador per altres productes tradicionals com ara: Pa de xeixa, Oli de Mallorca, tomatiga de ramallet, oli d’oliva de Mallorca i Flor de Sal d’Es Trenc, ametlla mallorquina, porcella negra i sobrassada.

Presentació Menorca Regió Gastronomia 2022 | Consell de Menorca

Menorca hi porta el producte local

El producte local de Menorca serà el protagonista de l’estand de Menorca en Madrid Fusión. La delegació menorquina estarà encapçalada per la presidenta del Consell Insular, Susana Mora; la directora insular de Promoció Turística i Fons Europeus, Laura Ruiz, i la directora insular d’Economia, Pilar Pons.

La Fundació Foment del Turisme de Menorca tindrà expositor propi amb representació de cinc productors de l’illa. Xoriguer (ginebra), Torralbenc (vi), Subaida (formatges), Pont Modorro (oli) i Bolets de Menorca (bolets) tindran l’oportunitat de mostrar als visitants de Madrid Fusión el producte de proximitat de Menorca.

En un any marcat pel mandat de Regió Europea de Gastronomia, Menorca vol incidir en donar a conèixer la seva cultura gastronòmica. Així, de manera paral·lela a la fira, s’ha organitzat un sopar per a periodistes de mitjans especialitzats en cuina, gastronomia i viatges per aquest dilluns 28 de març al Kitchen Club de Madrid. Els comensals podran degustar un menú format per quatre plats representatius de la gastronomia de l’illa, maridats amb una selecció de vins de Menorca. Aquesta és la tercera vegada que Menorca participa a Madrid Fusión.

La pastissera Mariana Rey Tur | Sabors d’Eivissa

En el cas d’Eivissa, el Consell tindrà el seu estant propi, des d’on entre d’altres coses, l’Associació Ocio hi patrocinarà diverses sessions del DJ Grazze. Hi actuarà el xef Rafa Zafra (que té restaurant a Eivissa) i veurà competir Mariana Rey en la final del Pastisser Revelació, concurs de la qual l’eivissenca és una de les sis finalistes. D’altra banda, l’Ajuntament de Sant Antoni hi presenta el seu projecte Sant Antoni KM0.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa