Balears Vadevi
L’eivissenca Mariana Rey, finalista a ‘Pastissera Revelació’ de l’any

Mariana Rey Tur, del Restaurant-hotel Destino Pacha Ibiza d’Eivissa, és una de les finalistes a ‘Pastissera Revelació’ d’aquest 2022. Opta al reconeixement a través del concurs que se celebra en el marc de Madrid Fusión i que la veurà competir amb cinc altres candidats el proper dilluns 28 de març a l’escenari de Pastry Fusión de l’esdeveniment.

El concurs té per objectiu posar en valor la feina d’alguns dels talents més prometedors de l’univers dolç del país. Els sis participants, que tindran a la seva disposició productes de rebosteria d’arreu del món, han estat escollits a partir de l’originalitat i perfecció tècnica dels projectes que duen a terme en els seus llocs habituals de treball, ja siguin restaurants o obradors de pastisseria.

Rey, amb tan sols 25 anys, ja ha deixat empremta en el món de la pastisseria. S’ha format a l’escola Le Cordón Bleu de Madrid i ha continuat l’aprenentatge al costat del renomenat Jordi Bordas a Barcelona. La tardor passada ja es va endur el premi a Millor Postre de Restaurant, concedit al VI Concurs ‘The Best Dessert’ que organitza l’escola Espai Sucre. També ha treballat com a pastissera a l’hotel Hard Rock d’Eivissa i ara treballa al Resort Destino Pacha Ibiza. Es confessa una apassionada de la xocolata, els cítrics i el fruits secs.

Finalistes Pastissers Revelació de l’any, 2022 | Madrid Fusión

La resta de finalistes d’aquest 2022 són Diego Trillo & Noelia Quintáns, de la Pastisseria Pandejuevo, A Corunya; Ausiàs Signes, del Restaurant Tatau Bistró d’Osca; Ander Rodríguez, del Restaurant Narru de Donosti; Kibsaim “Kibi” Lugo, del Restaurant Casa Romántica de Gran Canaria), i Angelica Locantore, que treballa a la Panadería Panem de Madrid.

El Consell d’Eivissa compartia un missatge a les xarxes socials on felicitava la finalista. “El talent eivissenc ens dona molt bones notícies: la xef Mariana Rey Tur és finalista com a Pastisser Revelació (…). Li desitgem tota la sort i un futur ple d’èxits“, reblaven.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa