Balears Vadevi
A Balears Vadevi tendreu notícies vostres
Balears Vadevi

!--akiadsense-->

Balears Vadevi neix en un moment d’eclosió dels vins de les Illes Balears. Es multipliquen els projectes, s’expansiona el mercat exterior i els vins cada vegada són més valorats tant pels professionals de la restauració o la distribució com per la pròpia societat que els acull. A Balears Vadevi neixem per informar a fons i de veres, més enllà dels prejudicis antiquats (“són bons, però són cars; només els compren els turistes i bla, bla, bla”)” que no resisteixen el primer glop, impactant, de tantes i tantes botelles.

Som aquí i d’aquí. Sí, però amb l’experiència del que és, segurament, el territori vitivinícola que més s’assembla al de les Illes Balears: Catalunya. Per això sabem que els vins mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterers formen part d’una constel·lació que romprà tòpics i obrirà un ventall enorme de possibitats, entre les quals l’enoturisme n’és una columna essencial.

Som aquí i d’aquí, dèiem. I hi som per l’impuls de la responsable periodística del grup, Margalida Ripoll, per la directora de l’àrea de Mallorca, Magdalena Mesquida, pel de Menorca, David Baret, i pel d’Eivissa i Formentera, Pablo Sierra. Tot això, amb el suport de l’estructura de Vadevi i les possibilitats tècniques i de difusió del grup El Món, un dels capdavanters de la informació general a Catalunya, amb centenars de milers de seguidors a les xarxes socials.

Balears Vadevi és, des d’ara, una realitat viva del dia a dia. Ho notareu perquè tendreu notícies vostres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa