Balears Vadevi
Ca Na Toneta mostra els seus vins mallorquins, naturals i exclusius a Barcelona
La sobrassada i els formatges illencs que serveix Ca Na Toneta a Barcelona
La sobrassada i els formatges illencs que serveix Ca Na Toneta a Barcelona | M.R.F.

!--akiadsense-->

Un tros de Mallorca s’ha traslladat durant uns dies a Barcelona. El restaurant Ca Na Toneta de Caimari està instal·lat a Casa Bonay per mostrar una part de la feina que fan a Mallorca als barcelonins.

I ho fa amb una sel·lecció de vins molt acurada, tots mallorquins “teníem clar que els vins que duríem aquí havien de ser tots de Mallorca. Tenint en compte la sensibilitat de Barcelona pels vins singulars ens semblava absurd que no fossin tots mallorquins” explica a Vadevi, Evelyn de las Alas, la sommelier de Ca Na Toneta.

La carta de vins especial d'aquests dies a Casa Bonay
La carta de vins especial d’aquests dies a Casa Bonay | M.R.F.

!--akiadsense-->

Així, fins el dia 20 de desembre, es poden tastar, també a copes, fins a 26 vins, tots ells de mínima intervenció, marca de la casa. Però segurament el més atractiu és que una part important d’aquesta sel·lecció. són vins que alguns cellers mallorquins embotelles exclusivament per aquest restaurant.

Casa Bonay es vesteix de Mallorca amb Ca Na Toneta
Casa Bonay es vesteix de Mallorca amb Ca Na Toneta | M.R.F.

!--akiadsense-->

“Treballam directament amb els celler i quan tastam vins experimentals que ens agraden demanam que ens els embotellin per nosaltres” explica la sommelier. Vins que els mateixos cellers després no comercialitzen.

Argamussa, escurçac o gorgollassa, són algunes de les varietats pròpies recuperades que es poden tastar aquests dies. A més de manto negro, callet i premsal blanc.

Ca Na Toneta serveix vins mallorquins fins dia 21 de desembre a Barcelona
Ca Na Toneta serveix vins mallorquins fins dia 21 de desembre a Barcelona | M.R.F.

!--akiadsense-->

Vins que acompanyen la cuina de Maria Solivellas en la que revisa el receptari mallorquí, que se serveix en una vaixella de fang que han duit expressament, en un local decorat especialment per l’ocasió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa