
!--akiadsense-->
Un tros de Mallorca s’ha traslladat durant uns dies a Barcelona. El restaurant Ca Na Toneta de Caimari està instal·lat a Casa Bonay per mostrar una part de la feina que fan a Mallorca als barcelonins.
I ho fa amb una sel·lecció de vins molt acurada, tots mallorquins “teníem clar que els vins que duríem aquí havien de ser tots de Mallorca. Tenint en compte la sensibilitat de Barcelona pels vins singulars ens semblava absurd que no fossin tots mallorquins” explica a Vadevi, Evelyn de las Alas, la sommelier de Ca Na Toneta.

!--akiadsense-->
Així, fins el dia 20 de desembre, es poden tastar, també a copes, fins a 26 vins, tots ells de mínima intervenció, marca de la casa. Però segurament el més atractiu és que una part important d’aquesta sel·lecció. són vins que alguns cellers mallorquins embotelles exclusivament per aquest restaurant.

!--akiadsense-->
“Treballam directament amb els celler i quan tastam vins experimentals que ens agraden demanam que ens els embotellin per nosaltres” explica la sommelier. Vins que els mateixos cellers després no comercialitzen.
Argamussa, escurçac o gorgollassa, són algunes de les varietats pròpies recuperades que es poden tastar aquests dies. A més de manto negro, callet i premsal blanc.

!--akiadsense-->
Vins que acompanyen la cuina de Maria Solivellas en la que revisa el receptari mallorquí, que se serveix en una vaixella de fang que han duit expressament, en un local decorat especialment per l’ocasió.