Balears Vadevi
Una campanya ‘excel·lent’ per reconèixer l’esforç dels productors de vi de Mallorca
Vi de Mallorca, excel·lent

!--akiadsense-->

Sabeu quan una bona idea té un final feliç? Idò aquest és el cas. La cosa va anar així, Tomeu Ferragut, conegut relacions públiques i assessor de comunicació que entre altres s’ocupa de moltes dels esdeveniments del món del vi i d’altres productes de qualitat de Mallorca, té amistat amb una coneguda empresa de publicitat. Arran d’això va preparar una proposta perquè es fes un afegit a la seva campanya d’agraïment als sectors essencials per la seva tasca durant el confinament i el pitjor de la pandèmia. La campanya ha inclòs serveis bàsics des dels sanitaris i farmacèutics com els pagesos i els cossos de seguretat, etc…Es tractava d’incloure el vi.

L’empresa va acceptar i així és com Malla, que és el seu nom, ha engegat aquesta campanya que té com a lema ‘Vi de Mallorca, excel·lent’ per donar suport a aquest producte local, com es veu a la cartelleria, en català, castellà i alemany. Hi col·laboren la DO Binissalem i la DO Pla i Llevant i l’IGP Vi de la Terra Mallorca. Dins aquesta campanya, diversos OPIS publicitaris es podran veure a diferents indrets de Mallorca.

A més, ara la DO Pla i Llevant ha convocat un concurs fotogràfic lligat a la campanya Vi de Mallorca, excel·lent, del 30 de juliol al 3 d’agost. “Premiarem amb una botella de vi per cada foto que ens envieu en la que sortiu davant d’un OPI amb l’anunci de la imatge”, diuen des de la DO Pla i Llevant. Les fotos s’han d’enviar per correu electrònic a l’adreça: [email protected] Les imatges seran després publicades a través de les xarxes socials: Facebook, Instagram i web. Les botelles es podran recollir a la seu social de la DO Pla i Llevant i Vi de la Terra Mallorca, carrer Canonge

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa