Balears Vadevi
Can Ribas s’incorpora a la família de Grandes Pagos de España
Vinyes de Can Ribas a Consell
Vinyes de Can Ribas a Consell

!--akiadsense-->

La tricentenària bodega Ribas s’ha convertit aquest mes de maig en un membre més del grup de cellers de l’estat espanyol que s’agrupen sota la denominació de Grandes Pagos de España.

“Fa uns anys ens va sorgir l’ocasió de presentar la candidatura, i en aquell moment encara ho veiem molt lluny ja que la possibilitat de formar part d’una associació de bodegues tan prestigioses mos pareixia com un somni”, diu a Balears Vadevi Araceli Servera. “Els requisits eren molt estrictes però vàrem pensar que podíem aconseguir-ho i així ha estat. Finalment hem superar la prova!”

“És un procés molt seriós i llarg, dura més d’un any i valoren moltíssim la inversió en recerca i investigació”, afegeix Servera. “Aquesta part ens va donar molts de punts per poder continuar amb la candidatura. El tast, que fa a cegues un equip dirigit per en Juancho Asenjo també és un punt crític, però afortunadament tots els vins varen superar el tast, que és molt estricte pel que ens havien comentat” explica.

Can Ribas aposta per mirar a l'exterior

!--akiadsense-->

“Finalment es va aprovar a principis de març, però amb tota la crisi i amb la desgraciada mort per coronavirus de dos dels membres del grup (el president d’honor Carlos Falcó, Marquès de Griñon, i Alfonso Cortina), no va ser fins fa molt poc que ens varen informar. Una grandíssima alegria que posarà en valor el sols, els terrers i la viticultura mallorquina”, comenta Araceli Servera. “Aquest reconeixement ens emociona especialment perquè suposa col·laborar amb cellers que admiram i amb els quals compartim la mateixa visió”, diu.

Grandes Pagos de Espanya reuneix productors d’elit. S’uneixen per fer-se costat i enfortir la veu d’aquells que treballen per produir, segons diuen, vins excepcionals. Comparteixen una mateixa passió per aquests vins que són part, en el cas de Bodega Ribas, de la historia de generacions de la família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa