Balears Vadevi
Com comprar vins de les Illes Balears a distància
Vins i sofà

!--akiadsense-->

Supermercats i botigues estan oberts i ofereixen vi de les Balears, però no tots els cellers tenen accés a aquest canal de distribució i és per això que la venda online en temps de coronavirus s’ha convertit en una alternativa. No compensarà, ni de prop, les pèrdues provocades pel tancament de bars i restaurants però permet a productors i elaboradors mantenir uns certs ingressos enmig d’una forta crisi econòmica.

Els cellers de les illes s’han posat en marxa per què ningú es quedi sense vi en època de confinament i així amb una telefonada o un correu electrònic les botelles arriben a casa seguint totes les mesures de seguretat per evitar el contagi de la malaltia.

Hi ha ofertes i promocions diverses, per això recollim els principals directoris on trobareu quins són els cellers que us duran el vi a ca vostra.

Seguint aquest enllaç la DO Binissalem explica quins són els cellers que ofereixen servei a domicili i de quina manera es pot fer. La DO Pla i Llevant també recull al seu web les opcions per comprar a vi a distància. Vi de la Terra Mallorca proposa aquest directori de cellers per mostrar que tot i el confinament és possible comprar vi.

Pel que a fa a Menorca, Eivissa i Formentera us recomanem aquests llistats per tal d’accedir als vins sense sortir de ca vostra: Vi de la Terra d’Eivissa, Vi de la Terra Formentera i Vi de Terra Menorca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa