Balears Vadevi
Cultiva22: Cooperatives Agroalimentàries ofereix formació per a joves pagesos

Si ets jove agricultor o ramader al capdavant d’una explotació des de 2017, pots fer formació amb el Programa Cultiva22, d’estades formatives de 5 a 14 dies de durada en explotacions model d’acolliment situades per tota Espanya.

És una iniciativa de Cooperatives Agroalimentàries que té finançament del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, i és de franc. “Es tracta d’unes estades que s’organitzen en col·laboració amb entitats d’àmbit nacional representatives del sector agrari, entre les quals estem Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya que, en col·laboració amb les seves Federacions i Unions territorials, hem vingut organitzant estades formatives en els dos últims anys amb una experiència molt positiva i que enguany hem presentat 76 explotacions model d’acolliment de socis de cooperatives”, diuen des de l’organització.

Per accedir a tota l’informació, conèixer en què consisteix tot això, quins avantatges aporta i com aconseguir una plaça, us heu d’apuntar al Webinar “Coneix CULTIVA22” que se farà el pròxim 28 de juliol a les 12hores.

En el seminari també hi haurà joves i explotacions model que han participat en anys anteriors perquè comptin la seva experiència; i s’explicarà l’oportunitat que es dona de conèixer, a través de visites tècniques complementàries, com s’afronten les fases posteriors de transformació, comercialització, innovació, etc., a través d’entitats de referència de la zona, (cooperatives, indústries, associacions, centres de recerca, etc.) per acostar interessants experiències del model cooperatiu als participants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa