Tast professional de vins de la DO Conca de Barberà

!--akiadsense-->

La DO Pla i Llevant, Vi de la Terra de Mallorca, l’Ajuntament de Vilafranca i l’associació Agosarats del Vi del mateix municipi organitzen un curs de tast per aquells que es vulguin iniciar en le món del vi.

Les dues sessions es faran dilluns 23 i dimarts 24 de juliol de les 19.30h a les 21h. Dia 23, es tastaran vins blancs i rosats i el tast l’impartirà Sergio Navarro, enòleg de Vinyes de Formentor. L’endemà dia 24 es tastaran vins negres d’anyada i criança amb Carmina Senders, enòloga de Bodegues Bordoy.

A més de tastar vins també es tractaran aspectes bàsics en relació a l’enologia i la vinificació. Així s’explicarà com s’elaboren els vins blancs, rosats, negres i escumosos. La importància de la temperatura de fermentació dels vins, els diferents tipus de dipòsits d’un celler i les seves funcions. El paper de les bótes de vi en la criança. La diferència entre l’aroma i el gust. Quines aromes diferents es poden trobar a un vi i si la temperatura afecta al gust del vi.

Aquest curs té un preu de 20 euros i per poder-se inscriure es pot fer a través del correu electrònic [email protected]

Nou comentari