Balears Vadevi
‘Directos a la copa’ es transforma en ‘Directos a la bodega’ i es decanta per les visites als cellers
La visita a Vinyes Mortitx ha estat la primera d'un cicle que es farà tot l'estiu

!--akiadsense-->

Oragnitzades pel sommelier Daniel Árias, president de l’ABS i responsable de la distribuïdora Redivins, aquestes activitats pretenen acostar el món del vi als aficionats i als curiosos que vulguin passar una jornada diferent, tastant vins fets a Mallorca i adquirint experiències enriquidores i úniques. Com la d’aquest dissabte, la primera sortida del cicle Directos a la Copa, que durant el confinament ha tengut tant d’èxit a les xarxes socials amb tastos virtuals.

La visita a Vinyes Mortitx ha estat un èxit
La visita a Vinyes Mortitx ha estat un èxit

!--akiadsense-->

Ara que ja podem tornar a sortir la proposta passa per agafar el cotxe i veure com són les vinyes i els cellers on es fan els vins que s’han anat tastant aquests darrers mesos. I la primera sortida ha estat a Pollença, a Vinyes Mortitx. L’experiència va ser un èxit per a tots els participants que ara podran recordar el dia que feren una copa de vi enmig de les vinyes pollencines de Mortitx.

La segona convocatòria dissabte dia 4 de juliol, és a Algaida amb visita a la bodega OM, Oliver Moragues amb passejada pel bosc i les vinyes, degustació de vins de la casa i picada en companyia de Carlos Cabeza, propietari i enòleg del celler.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa