Balears Vadevi
El Parabere Forum s’ajorna a causa de la pandèmia

De feia dies que se sentien rumors que, finalment, avui s’han confirmat: La vuitena edició del Parabere Forum, que s’havia de fer a Palma els dies 6 i 7 de març, s’ajorna fins passat l’estiu. Fonts de l’organització ho han fet públic a través de la xarxes lamentant una situació que és conseqüència de la invcertesa que provoca la possibilitat d’una nova onada de la covid. A hores d’ara no hi ha una data clara i s’espera que en els pròxims mesos la situació sanitària es vagi normalitzant per poder reprendre l’organització amb les garanties necessàries.

El Parabere Forum pretén promoure el talent femení en la gastronomia i donarà visibilitat internacional a Mallorca com a destinació culinària.

Aquesta iniciativa compte amb el suport  de la conselleria de Treball i Turisme del Govern de les Illes Balears, a través de l’Agència d’Estratègia Turística (AETIB), que aportarà una mica més de 60.000 € a través d’un conveni de col·laboració amb l’entitat organitzadora en el qual també participen el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma.

Parabere Fòrum és un esdeveniment anual i de caràcter internacional que reunirà a Palma als i les líders del pensament en el camp de la gastronomia. El seu objectiu és promoure el talent femení i promocionar la diversitat i la innovació en la gastronomia, l’alimentació, la nutrició i l’agricultura.

Durant els dies que duri el 8ena edició del Parabere Fòrum a Palma, es duran a terme diferents ponències, taules rodones, conferències i espais de debat en els quals es buscarà conèixer i difondre la perspectiva femenina sobre els principals temes que concerneixen la gastronomia mundial. També serà un fòrum d’oportunitats de negoci i networking entre els participants per a la creació de sinergies i coneixement d’altres cultures.

Acollir aquest esdeveniment a Palma suposarà per a Mallorca, i més concretament per a Palma, convertir-se per uns dies en referent gastronòmic a nivell mundial, alhora que dota d’una visibilitat internacional a la seva herència gastronòmica i una nova generació femenina de xefs, enòlogues i productores de les illes.

Parabere Fòrum, és una plataforma independent, internacional i sense ànim de lucre, la xarxa del qual reuneix líders d’opinió en el camp de la gastronomia, l’alimentació i la nutrició, activistes alimentaris, científics internacionals, agricultors i les millors xefs dels cinc continents, els valors dels quals s’assenten en els principis d’ètica, sostenibilitat i respecte.

Formula i promou plans d’acció i debats innovadors per a fomentar la contribució de les dones al sector de l’alimentació, amb la finalitat d’assegurar i promocionar uns valors sostenibles i sans en tot el que té a veure amb la nostra alimentació i amb el gran mercat de la gastronomia.

La vuitena edició del Parabere Forum compte amb ael suport de l’Agència d’Estratègia Turística, AETIB amb l’¡objectiu de situar Ciutat com referent de la gastronomia amb consciència a nivell global i s’emmarca dins del pla d’Acció del SET de Gastronomia de l’AETIB com una de les accions estratègiques per a millorar el posicionament de les Illes Balears com a destí gastronòmic.

   

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa