Balears Vadevi
El primer parc temàtic de xocolata del món s’enduu el xef mallorquí Andreu Genestra

L’empresa xinesa Wanning Cocoa Family Cultural Tourism Development és la promotora del primer parc temàtic del món dedicat a la xocolata: El Regne de la xocolata.

S’està construint a l’illa de Hainan, la principal destinació turística del país. Aquesta promotora ha fitxat el xef Andreu Genestra perquè obri en aquest parc temàtic un restaurant d’alta cuina. L’empresa s’ha fixat en el cuiner mallorquí amb una estrella Michelin i una estrella verda pel seu compromís en la defensa del producte local. Aquesta unió s’ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració de ACHINIB, Associació Xinesa a les Illes Balears. De fet, la cuina que el xef durà a terme juntament amb el seu equip en el Regne de la Xocolata es basarà en el producte local de Hainan fet amb tècniques mediterrànies.

L’acord s’ha signat a Mallorca i la Xina a través d’una videoconferència en la qual han estat presents l’empresa xinesa Wanning Cocoa Family Cultural Tourism Development Co. des de Hainan i Andreu Genestra amb Fang Ji, President de Achinib a Mallorca.

Andreu Genestra
L’acord es va firmar per videoconferència, amb el suport de ACHINIB | cedida

La zona escènica temàtica del Regne de la Xocolata consta d’un hotel boutique amb temàtica de xocolata, una base de demostració de processament de xocolata, un carrer comercial per als vianants, una zona de xocolata per a pares i fills, un centre d’esports aquàtics i un complex turístic . Està previst que rebi 3 milions de visitants a l’any i es converteixi en un parc temàtic de referència.

El projecte, amb un capital de 56 milions d’euros, cobrirà una àrea aproximada de 246.480 hectàrees. Està situat a l’àrea central de la zona turística de Wanning Daxinglong i és una península independent que s’estén en l’embassament de Bitou, amb avantatges geogràfics únics i recursos naturals de paisatge aquàtic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa