Balears Vadevi
Els vins de Balears se’n van a Suïssa

Els vins de les Balears estaran presents a TASTE SPAIN 2022, una trobada que tindrà lloc al Palau de Congressos de Zuric, a Suïssa, el pròxim 14 de març. Organitzada per l’ICEX, i amb el suport de la conselleria d’Agricultura, concentrarà en un mateix espai a exportadors espanyols d’aliments i begudes prèmium i els principals importadors i distribuïdors suïssos.

Hi seran a través d’un seminari de 9 vins de les Balears que anirà a càrrec del periodista i tastador de vins, David Schwarzwalder. autor de la primera guia de vins espanyols a Alemanya i gran coneixedor del vi de l’Estat i de les Balears. Tot plegat, amb l’objectiu de consolidar el mercat de l’exportació de vins de les Balears cap a Suïssa així com promocionar els vins de les Illes a països tercers. Suïssa representa actualment el 80% de les exportacions de vi a països tercers.

Els vins escollits responen a un criteri establert per l’organització, com és que les bodegues tinguessin ja presència a Suïssa. La conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació s’encarrega del seminari, del ponent i del transport del vi.

La mostra de vins

Seran objecte del seminari vins de la Denominació d’Origen (DO) Binissalem, de la DO Pla Llevant, de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Vi de la Terra Mallorca i de la IGP Vi de la Terra d’Eivissa. En concret, de la DO Pla i Llevant, estaran presents les bodegues Miquel Oliver amb el vi ‘QBQ’20’, Finca Es Fangar amb ‘Fangar Elements’ i Bodegues Bordoy amb ‘Marès 2018’.

Per part de Vi de la Terra Mallorca, les bodegues Butxet Viticultors amb el vi ‘Son Claret’, Dalt Turó amb ‘Dalt Turó Granat 2018’ i Es Verger amb ‘Els Rojals’ del 2016. De la DO Binissalem, les bodegues José Luis Ferrer participen amb ‘Veritas Vinyes Velles’ i Vins Ca Sa Padrina amb ‘Gran Padrina 2020’. Finalment, per part de la IGP Vi de la Terra d’Eivissa, hi participa la Bodega Can Rich d’Eivissa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa