Balears Vadevi
La ‘Gastro Weekend Protur Chef’ 2023 es farà al mes de març

Ja hi ha dates per la Gastro Weekend Protur Chef d’aquest 2023. Enguany, està prevista que se celebri coincidint amb el cap de setmana del 17 al 19 de març 2023 a Biomar Sensatori Resort de Sa Coma, Mallorca. La cita arriba un any més carregada de propostes on la gastronomia, per descomptat, esdevindrà la principal protagonista.

D’entrada, el programa contempla diverses sessions de cuina en viu, impartides per reconeguts xefs locals i de fora on es podran descobrir alguns dels seus grans secrets culinaris; no hi faltaran tastos sensorials i degustacions guiades per professionals amb productes de proximitat i temporada. També hi haurà tallers de cuina amb classes interactives en les quals els participants podran aprendre tècniques culinàries i receptes de cuines del món.

Durant la Gastro Weekend també hi haurà el mercat gastronòmic amb una oferta àmplia de productes gourmets i del territori; i la proposta ‘tapes Protur Hotels’ per gaudir d’una àmplia varietat de tapes i plats especials. Per complementar el programa, el concurs Protur Xef i Protur Xef Kids.

La carxofa, ingredient principal del V Concurs

V Concurs de Cuina

La carxofa serà l’ingredient principal del V Concurs Nacional d’Escoles de Cuina Protur Xef 2023. El certamen celebra enguany la cinquena edició a la qual, per cert, ja té obertes les preinscripcions perquè les escoles presentin les candidatures dels seus alumnes. També hi ha la versió infantil, amb el Protur Xef Kids. Tota la informació i bases, seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa