Balears Vadevi
Ginebra, Rom i Vodka KM 1, inspirats en les aromes de Mallorca
Destil·lats KM1

!--akiadsense-->

Enguany és un any atípic per moltes raons i moment ideal per que els més agosarats es llancin a fer coses noves. Amb una mica de vertigen, és cert que el que no s’arrisca no pisca. Exactament això han pensat a les destil·leries Antonio Nadal que després de llançar amb èxit el vermut Muntaner, ara llança una línia de licors Premium inspirats en les aromes de Mallorca. La idea, diuen des de la licorera, és “desenvolupar uns nous productes que estiguin a l’altura de les noves circumstàncies”. Així sorgeix el projecte KM 1: destil·lats d’alta gamma que han finalitzat el seu procés d’elaboració a Mallorca. Només el nom ja és tota una declaració d’intencions.

Ginebra KM1 d'Antonio Nadal Destil·leries
Ginebra KM1 d’Antonio Nadal Destil·leries | Cedida

!--akiadsense-->

• Gin KM1, elaborat amb ginebre que s’ha recol·lectat als Pirineus, la millor selecció de llimones d’Ariany i taronges de Sóller. L’ingredient estrella que li dóna el toc d’originalitat és la tàpera “Tàpera” de Campos. 4 botànics en perfecte equilibri, no fa falta res més…

El vodka KM1

!--akiadsense-->

• Vodka KM1 amb essència mallorquina, elaborat amb alcohol de cereals i les millors patates de Sa Pobla (varietat Tramuntana – originària de Balears) i aigua d’origen calcari, tot això ho transforma en un vodka fi, pur i sense asprors, perfecte per a combinar.

Rom KM1 d'Antonio Nadal Destil·letires
Rom KM1 d’Antonio Nadal Destil·letires | Cedida

!--akiadsense-->

• Ron KM1, rom de Guatemala, directe de la destil·leria a Mallorca. Desenvolupa el seu envelliment (5 anys) en botes que han contingut vi de la varietat Mantonegro (Celler Tianna Negre). El temps, el nostre clima, la mediterrànea. Res millor que envellir a Mallorca per a sentir-se bé.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa