Balears Vadevi
El millor tirador de cervesa de les Balears

Jaime Gual, de Carbón Moreno d’Alcúdia, s’ha convertit en el millor tirador de cervesa de Balears del Campionat de Tiradors que ha organitzat aquests dies Estrella Galicia en el marc de la fira Horeca.

El concurs ha vist com un un total de setze aspirants de diferents punts de la geografia balear s’han enfrontat en diverses rondes havent de superar, entre d’altres, proves com les de tirar canyes, servir ampolles o donar resposta a preguntes relacionades amb el món cerveser.

L’empresa organitzadora explicava en un comunicat que la convocatòria pretén premiar la professionalitat i la feina que fan els hostalers en el servei i tractament del producte “com a part fonamental” de la cadena de distribució d’aquest tipus de productes.

Jaime Gual s’enduu el reconeixement així com una dotació econòmica de 1.000 euros, i en una següent fase, s’enfrontarà a la resta de guanyadors territorials que es veuran les cares a la gran final.

El jurat, format per experts en tiratge i altres professionals del sector de l’hostaleria i la gastronomia, ha valorat la qualitat, eficàcia i rapidesa en el servei, així com els coneixements sobre cultura cervesera. A més a més, ha analitzat paràmetres com l’estil, tècnica, cremositat de l’escuma o la neteja, així com la presentació final del producte. Entre el panell avaluador hi havia Eduardo Martínez, xef, brewer i propietari de Brut Restaurant i Carlos Ávila, tècnic de Cultura de Cervesa de Hijos de Rivera.

Horeca, una de les cites més importants pel sector de l’hostaleria i la restauració de les Illes, continua oberta aquest dimecres amb noves activitats, malgrat ja és el dia en què donarà per clausurada l’edició. Enguany, que s’ha pogut celebrar després d’una parada per temes sanitaris, han batut cel seu rècord de participació amb una trentena d’empreses i una representació molt important dels productors agroalimentaris de les Balears.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa