Balears Vadevi
La Fira del Vi de Pollença recupera l’optimisme del sector

Hi havia ganes de fira. Tot i les restriccions de l’aforament i el manteniment de les distàncies de seguretat a causa de la covid, es pot dir que el recinte de Can Conill va estar ple a vessar. Aquesta edició de la Fira del Vi ha mostrat clarament que entram dins una certa normalitat amb la celebració de fires com aquesta. Pel sector ha estat un lloc de retrobada amb el públic.

A pesar de les restriccions d’aforament, el públic ha gaudit de la fira/Cedida

L’objectiu de la Fira del Vi de Pollença és sempre promoure les novetats dins el sector del vi. A més amb aquesta cita anual els viticultors aprofiten per crear nexes entre ells i per mostrar al públic la sensibilitat per aquest producte.

Enguany hi ha hagut un total de 34 cellers mallorquins, tres dels quals hi participen per primera vegada, a més de la presència de la Denominació d’Origen Montsant en representació de 18 cellers, gràcies a l’agermanament de fires entre la Fira del Vi de Pollença i la Fira del Vi de Falset.

La DO catalana ha comptat amb un estand propi per a fer promoció i donar a conèixer els seus trets característics, i on els assistents podran tastar també els vins dels cellers participants: Acústic Celler, Agrícola Ulldemolins, Celler Cairats, Celler Cedó Anguera, Celler de Capçanes, Celler de l’Era, Celler Laurona, Celler Masroig, Celler Pascona, Celler Ronadelles, Celler Vendrell-Rived, Cellers Sant Rafel, Cellers Unió, Coca i Fitó, Companyia Vitícola Sileo, Cooperativa Falset-Marçà, Estones Vins i Orto Vins.

Vins Es Verger, d’Esporles, no va faltar a la cita | cedida

I ara, com ha de ser, ja pensam amb l’edició de l’any que ve. Comencen els preparatius per que els dies 7 i 8 de maig de 2022 tenguem una nova Fira del Vi de Pollença.

A la fira es varen presentar novetats, com aquest vi Anaros, de Bodegas Antonio Nadal/Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa