Balears Vadevi
Les Balears porta ‘Quatre illes per assaborir” al Saló ‘Gourmets’ de Madrid

El producte agroalimentari de les Balears serà protagonista al Saló Gourmets de Madrid des d’aquest d’aquest dilluns 18 i fins dijous 21 d’octubre. L’estand de la conselleria d’Agricultura concentra més de 30 entitats representades sota el lema ‘Quatre illes per assaborir’. Hi són presents institucions, tots els Consells Reguladors, marques de qualitat i aliments tradicionals, i empreses. La direcció general de Polítiques per a la Sobirania Alimentària de la conselleria ha organitzat un seguit d’activitats amb l’Associació de Cuiners i Cuineres de les Illes Balears (ASCAIB) i l’Associació Balear de Sommeliers (ABS).

La consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, participa aquest dilluns a la inauguració oficial de la fira. També participarà de la comitiva encapçalada pel ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas.

Amb el lema ‘Quatre illes per assaborir’, la conselleria vol donar a conèixer la diversitat i varietat de productes i el potencial i la riquesa gastronòmica de cada una de les illes. Per això, durant els quatre dies de la fira, diversos cuiners, de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera cuinaran plats elaborats amb productes representatius de cada una de les illes. Es cuinaran un total de 12 elaboracions i de cada una d’elles es faran 50 tasts.

Els plats s’acompanyaran de xerrades sobre els vins i les begudes espirituoses de les Balears. Cada dia se’n realitzaran dues i es donaran a provar 50 tasts de cada un. A més, la consellera De la Concha presentarà i moderarà aquest dimecres, 20 d’octubre, una taula rodona sobre ‘Quatre illes per assaborir i els seus maridatges’. Hi participaran el president de l’ABS, Daniel Arias, el president d’ASCAIB, Jose Cortes i la també membre d’ASCAIB, Sílvia Anglada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa