Balears Vadevi
L’ex ambaixador dels Estats Units, James Costos beurà un chardonnay mallorquí amb Obama
Festa de la Verema 2018 de la DO Pla i Llevant

!--akiadsense-->

La DO Pla i Llevant va donar el sus a la verema 2018 a la ja tradicional Festa de la Verema que es s’ha fer aquest dijous als cellers Bordoy de Llucmajor.

L’ex ambaixador dels Estats Units, James Costos i el seu marit, Michael Smith varen ser els veremadors d’honor i de forma simbòlica varen collir els primera raïms.

En una festa amb la presència de prop de 400 persones, Costos i Smith van assegurar que són uns enamorats de Mallorca i dels seus vins i fins i tot Costos va assegurar que un dels chardonnays que s’enduu el servirà en el pròxim sopar que faci amb l’ex president dels Estats Units, Barak Obama.

Vicenç Matas, Carme Sastre, Michael Smith, James Costos i Antoni Bennàssar
Vicenç Matas, Carme Sastre, Michael Smith, James Costos i Antoni Bennàssar

!--akiadsense-->

A la celebració hi eren presents el conseller de Medi Ambient i Agricultura, Vicenç Vidal, la responsable del celler Bordoy, Carme Sastre i el president de la DO Pla i Llevant, Antoni Bennàssar.

Bennàssar va aprofitar l’avinentesa per recordar que amb aquesta festa s’ençata la que ell li diu la “tercera fase, prèvia a l’examen final”. La primera fase seria la de l’hivern de resistència quan els ceps semblen pràcticament morts, la segona la de la primavera, la de màxima cura, la tercera seria la verema i la quarta, com a bon docent diu que és “l’examen final, tastar el vi i vendre’l”.

Festa de la Verema 2018 de la DO Pla i Llevant

!--akiadsense-->

D’aquesta manera es dona per inaugurada una anyada, que com ja és habitual té nom propi. Igual que hi va haver l’anyada Miquel Àngel Nadal, o Ussu Yoon, aquesta 2018 serà l’anyada Costos-Smith.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa