Balears Vadevi
L’Institut de Recerca Balear farà més competitiu el sector agroalimentari de les illes

El Consell de Govern ha aprovat la modificació del decret del 2002 de creació de l’Institut de Recerca i Formació Agrària i Pesquera (IRFAP) de les Illes Balears. Es tracta d’un organisme que fins ara depenia de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació i que amb aquesta modificació, passarà a estar adscrit a Serveis de Millora Agrària i Pesquera, SEMILLA, ens dependent d’aquesta mateixa Conselleria.

L’objectiu del canvi d’adscripció és potenciar els programes de recerca i desenvolupament, també pel que fa al canvi climàtic, d’innovació, de digitalització, d’experimentació i de transferència del coneixement en matèria agroalimentària, ramadera, pesquera i de l’aqüicultura de les Illes Balears. L’adscripció a SEMILLA es justifica perquè és l’entitat de referència del sector primari de les Illes Balears en matèria de recerca per tal de contribuir a la modernització i a l’impuls de la competitivitat dels sectors agrari, pesquer i agroalimentari de les Illes Balears.

La data efectiva d’adscripció dels llocs de feina i del personal funcionari i laboral serà dia 1 de gener de 2022. El nou decret entrarà en vigor l’endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa