Balears Vadevi
Majorque Nouveau, una nova col·lecció de vins mallorquins, naturals i exclusius
Els 10 vins de Majorque Nouveaux, el nou projecte e Ca Na Toneta
Els 10 vins de Majorque Nouveau, el nou projecte e Ca Na Toneta

!--akiadsense-->

Ca Na Toneta ha fet un pas més pel que fa a la seva sensibilitat amb els vins mallorquins. Aquest restaurant de Caimari, a Mallorca, ha tret la seva pròpia col·lecció de 10 vins de mínima intervenció que elabora amb la complicitat de 10 cellers mallorquins.

Durant els 25 anys que fa que funciona aquest restaurant una de les màximes ha estat sempre reivindicar el producte local i el patrimoni agroalimentari mallorquí i el vi no n’ha estat aliè. Des de fa uns anys, alguns dels vins de la carta de Ca Na Toneta només es poden trobar al seu restaurant. Són fruit de visites a cellers mallorquins, de tastar directament de bóta i de proposar que s’embotellassin només per servir al seus clients.

Ara però, aquest interès ha evolucionat i ha culminat en l’elaboració de 10 vins, tots de l’anyada 2020 i que sota el nom de Majorque Nouveau volen reivindicar d’una banda les varietats de raïms locals i d’una altra el potencials dels vins ecològics amb la mínima intervenció.

Cada una der les ampolles de Majorque Nouveaux està numerada
Cada una der les ampolles de Majorque Nouveau està numerada | Cedida

!--akiadsense-->

Es poden trobar a Ca Na Toneta a Caimari, però també es poden comprar a distància a través del seu perfil d’Instagram, o del seu correu electrònic [email protected] I a Catalunya l’encarregat de distribuir-los és Jaume Jordà.

Totes les botelles expliquen a la contraetiqueta quin celler ha elaborat el vi, amb quina varietat i de quina vinya
Totes les botelles expliquen a la contraetiqueta quin celler ha elaborat el vi i de quina vinya | M.R.F.

!--akiadsense-->

Els 10 cellers amb qui s’han elaborat aquest vins són Can Majoral, Oliver Moragues, Ca’n Vidalet, Soca-Rel, Galmés i Ribot, Ca’n Verdura, Ca Sa Padrina, Selva Vins, Mesquida Mora i Jaume de Puntiró. Alguns d’aquest cellers és la primera vegada que s’endinsen en l’anomenat vi natural i a instàncies de les germanes Maria i Teresa Solivellas, propietàries del restaurant i na Gemma Puig i n’Eve de las Alas, sommeliers de Ca Na Toneta, s’han aventurat a fer un vi amb la mínima intervenció.

Tot aquest equip de dones es mostra molt satisfet amb el resultat d’aquest projecte que pot suposar l’inici d’una nova etapa vinícola d’aquest restaurant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa