Balears Vadevi
Masterchef promociona Menorca com a Regió Europea de la Gastronomia 2022

L’actual temporada de MasterChef Celebrity emet aquest dilluns 18 d’octubre (22:10h a La 1 de TVE) el seu sisè programa amb el Llatzeret del port de Maó com a escenari per a la prova d’exteriors que hauran de superar els concursants que aspiren a proclamar-se guanyadors d’aquesta edició. El “talent show” culinari promocionarà la proclamació de Menorca com a Regió Europea de la Gastronomia i donarà a conèixer davant la seva audiència els valors i atributs de la cuina i els productes agroalimentaris de l’illa.

A més dels populars membres del jurat i els concursants, la prova de cuines rodada al Llatzeret va comptar amb la presència de Marco Collado i Oriol Castell, dos xefs que es van encarregar de dissenyar un menú amb el peix i el marisc com a protagonistes que es va servir a un grup de cent comensals, entre els quals no va faltar la presidenta del Consell Insular i de la Fundació Foment del Turisme (FFTM), Susana Mora, i una nodrida representació del sector de la restauració de l’illa. L’equip del programa va comptar amb la col·laboració de l’Institut Maria Àngels Cardona de Ciutadella. Alumnes del cicle de cuina i restauració d’aquest centre van ser els cambrers que van servir el dinar.

La visita a Menorca de l’equip de MasterChef Celebrity es va dur a terme a iniciativa del Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, amb la col·laboració del Departament d’Economia del Consell Insular, i s’emmarca en les accions que la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) impulsa al llarg de tot l’any per promocionar els productes turístics i la marca Menorca. En aquest cas, el programa televisiu que s’emet en horari de màxima audiència és un dels millors aparadors per donar a conèixer la gastronomia menorquina davant el mercat nacional alhora que la seva emissió, ara a la tardor, representa una oportunitat per mostrar l’illa com una destinació d’escapada ideal en qualsevol moment de l’any.

Un dels moments del programa, enregistrat a Menorca | Cecilia Bayonas

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa