Balears Vadevi
Miquel Montoro confessa que s’ha plantejat deixar la vida d'”influencer”

El jove pagès i youtuber mallorquí Miquel Montoro és una de les cares més virals de les Illes gràcies a la popularitat que li ha donat publicar a través de les xarxes socials el seu dia a dia a foravila.

Se’l pot seguir pel canal de youtube, on acostuma a compartir consells sobre com plantar o cultivar algun vegetal, o fins i tot com cuinar-los un cop entren a la cuina; també se’l pot escoltar com a col·laborador en diversos mitjans de comunicació; i recentment, ha posat cara a una campanya contra el bullying escolar, en la qual empatitza amb aquelles persones que n’estan patint, com ell mateix que n’hauria patit en primera persona.

En una recent entrevista que donava al diari EL PAIS, Montoro denuncia aquesta situació “realment dura“, en la qual “pots arribar a sentir-te tu el culpable”, lamenta; també en relació al tema de l’assetjament, el youtuber parla dels haters, és a dir, persones que insulten sovint de manera anònima i als quals, malgrat té clar que no se’ls ha de fer massa cas, sí que li ha fet repensar el tipus de vida que porta.

Així, davant la pregunta de si s’ha plantejat deixar la vida pública, contesta que sí, “en més d’una ocasió“. I ho justifica: “Hi ha algun moment en què penso que no estic gaudint de la meva vida“. “Em passo tot el dia estudiant, i quan penso que a la tarda toca posar-se davant d’una càmera, es fa costa amunt”, lamenta. De fet, ja manifesta haver-se fet a la idea que això de ser ‘youtuber’ algun dia s’acabarà, “això ho tinc assumit”, confessa. “Jo, realment, sóc pagès”, sentencia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa