Balears Vadevi
Paraules en temps difícils, una nova edició de Poesia al Vinyet de Jaume de Puntiró
La poesia al vinyet de l'any 2019, enguany serà diferent
La poesia al vinyet de l’any 2019, enguany serà diferent | Cedida

!--akiadsense-->

“Enguany Poesia al Vinyet tendra un format diferent als altres anys. Suspendrem el passacarrers que anava del Celler Jaume de Puntiró fins a la vinya de Can Pau, passant pel centre del poble de Santa Maria del Camí, acompanyats dels musics de la colla de gegants de Santa Maria. Hem introduït un aforament màxim amb reserva de places de 240 persones, i ja està ple. Col·locarem les cadires separades unes de les altres i augmentarem la il·luminació i la potencia de so”.Són paraules de Pere Calafat, l’ànima de Jaume de Puntiró i artífex de les activitats lúdiques que s’organitzen durant tot l’any entre el vi i la música i la literatura o qualsevol de les arts plàstiques. En aquesta ocasió, tendrá lloc el dia 14 de juliol a la Vinya de Can Pau, a Santa Maria del Camí. “Emparats per aquest títol que han escollit els quatre poetes en relació a la situació inèdita de pandèmia mundial de la Covid-19, que ens recorda la pandèmia de la grip del 1918, cent-dos anys després”, afegeix Calafat.

“Quatre homes poetes de la zona del migjorn de Mallorca: dos de Manacor i dos de Santanyí. Dues viles amb tradició de bons poetes en català. Manacor amb Miquel Àngel Riera, Guillem dEfak. Santanyí amb Bernat Vidal i Blai Bonet…”. Bernat Nadal i Antoni Truyols de Manacor. Antoni Vidal i Pau Vadell de Santanyí seran els protagonistes de la vetlada. Un concert a quatre veus, amb les peculiaritats de la pronuncia de cada una de les dues viles. Veus amarades de la terra on viven cada un dells, i alhora obertes al món. Quatre veus profundes, sonores i diferents tant en la forma com en els continguts. Quatre paraules per encarar els temps difícils.

A la poesia s’hi sumarà la música que anirà a càrrec de Set of Band Saxes Grouped que interpretarà un programa musical amb peces com La bella i la bèstia (Alan Menken), Let it be (The Beatles), Can you feel the love tonight (Elton John), New York, New York (Frank Sinatra), Eye of the Tiger (Survivor), Dont stop me now (Queen) o Boig per tu (Sau).

Puntiró brisat és l'orange wine de Jaume de Puntiró

!--akiadsense-->

El vi serà el Brisat de Puntiró, la millor opció per una nit a la fresca entre les vinyes. Un blanc “orange”, de giró ros, color carabassenc, aromes de fruites i de flors: poma, pera, melicotó, peònia. En boca és corpulent i agradable, sec i un poc astringent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa