Balears Vadevi
La Perdiu Sommelier, nova imatge dels vins Vinya Son Fangos de Toni Gelabert
La Perdiu Sommelier de Vinya Son Fangos

!--akiadsense-->

Amb l’arribada de la primavera veim que les bodegues mallorquines han iniciat una activitat envejable per posar-se al dia. És hora de presentar noves anyades i imatges renovades. Com qui es posa a fer dissabte per que la primavera és temps de renovació. La bodega Vins Antoni Gelabert, de Manacor ens ha sorprès amb la nova etiqueta dissenyada per l’artista Albert Pinya pels seus vins Vinya Son Fangos. Plena de colors i del característic sentit de l’humor de Pinya, segur que no passaran desapercebuts.

No és la primera vegada que Gelabert i Pinya treballen junts, cadascú allò seu: Recordau Fusió 5, aquest hivern passat quan en el disseny d’una altra etiqueta d’aquesta mateixa bodega ja trobam Albert Pinya en estreta col·laboració amb un altre pintor, Guillem Nadal. Llavors la col·laboració es va substanciar en un quadre que varen tallar amb més de 200 fragments, cada un dels quals és l’etiqueta d’una botella de vi.

Ara, en aquest cas, aquest és un producte 100% Albert Pinya, que es veu que es troba ben a gust en el món del vi i de la gastronomia. És habitual col·laborador del suplement gastronòmic Manjaria, que edita Magdalena Mesquida i publica Diario de Mallorca, hi trobareu murals seus a Ca Na Toneta, a Selva. I ara aquesta aventura amb els vins de Toni Gelabert com excusa.

La perdiu és un dels animalons que sovintegen a la vinya i l’artista l’ha transformada amb un sommelier, ben uniformat, que ofereix el blanc, el negre i el rosat de Vinya Son Fangos a tastar. Una imatge singular que segur que us queda a la retina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa