Balears Vadevi
Són bons, els vins dels famosos?

De fa temps, algunes de les persones més famoses del món, actors, actrius i estrelles de la música, s’han sentit atrets pel món del vi, i alguns tenen els seus propis cellers. La manera com s’involucren, però, és molt diferent segons el cas, com també ho són els productes que acaben traient al mercat.

L’actor John Malkovich, per exemple, mira d’estar tan immers com pot en el negoci i de ser el màxim de temps possible al seu celler, i fins i tot, en una entrevista fa pocs mesos, va denunciar la corrupció que creu que hi ha en algunes de les puntuacions que s’atorguen als vins. L’actriu i cantant Kylie Minogue, per la seva banda, ha cedit el seu nom a alguns cellers, un dels quals és Caves Vilarnau, i s’interessa pel món del vi tot i que reconeix que fa poc que hi està involucrada seriosament i que li queda moltíssim per aprendre. Finalment, George Clooney fa temps que intenta adquirir un celler a la Provença, però està tenint tot tipus de problemes legals.

En un article a ‘Decanter’, s’analitzen alguns dels vins dels famosos per veure com de bons són. Al capdamunt de la llista hi ha el xampany Ace of Spades Armand de Brignac, que fins i tot ha estat votat el millor del món segons Premiers Grands Crus i que compta amb la participació del raper Jay Z, tot i que va vendre la meitat de la seva participació a Louis Vuitton Moët Hennessy.

En segon lloc hi trobem el Fleur de Miraval Rosé, un vi de la Provença propietat de Brad Pitt i Angelina Jolie o el Rubicon, d’Inglenook, a Napa Valley (Califòrnia), que és del director de cinema Francis Ford Coppola i que ha estat servit a la nit dels Oscars més d’una vegada. Just després hi ha Kylie Minogue i el seu Château Ste. Roseline Cru Classé i un altre rosat, un Miravall de l’exmatrimoni Pitt-Jolie. La llista la tanquen, entre d’altres, un vi sud-africà de l’exgolfista Ernie Els, el Tenuta Degli Dei del dissenyador Roberto Cavalli, el Two Paddocks de l’actor Sam Neill o el Château de Tigné de Gérard Depardieu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa