Balears Vadevi
Tanca HORECA amb les perspectives d’una bona temporada

HORECA, la fira professional de la Restauració, ha tancat la cinquena edició enmig d’un ambient generalitzat d’optimisme. És el que es desprén de les converses realitzades aquests tres dies al Velòdrom Illes Balears, on ha tengut lloc la fira. El president dels restauradors de la CAEB, Alfonso Robredo reconeixia a Balears Vadevi que està arrancant la temporada, en el mes de febrer, i les perspectives són bones: “Els hotels comencen a obrir i tenen bones sensacions. Els que falten ho faran al mes d’abril…I nosaltres els hi anam darrere”.No poden tenir millors auguris després de dos anys d’incertesa i atonia.

Els vins de les dues denominacions d’origen, a la fira | cedida

Per això es respirava eufòria en els diferents estands, una flaire que impregnava els expositors de maquinària, de producte, de professionals d’un i altre sector. I pel cuiners també hi ha bones sensacions. El president d’ASCAIB, José Cortés, reconeixia que mica en mica es va aconseguint fer feina en equip: “Tots a una tenim més possibilitats. Els productors ho estan entenent i les administracions comencen a entendre-ho”.

APAEMA va fer demostració de força a HORECA/Cedida

De fet, l’estand de la conselleria d’Agricultura, el paraigües sota el que s’han aixoplugat les cooperatives agroalimentàries i les associacions de productors, era un bollir de trobades, de visites, de tastos. Un espai que ha donat una mostra d’aquesta nova manera de fer i que serveix com a exemple de la línia que es vol seguir a partir d’ara en properes fires i certàmens aquí i fora de les Illes.

José Cortés, al “show cooking” amb oli d’oliva de Mallorca/Cedida

Han estat dies de molta de feina, de contactes, de negoci, i sembla que la cosa no ha anat gens malament. En podríem dir que aquest s’espera que sigui l’any del ressorgiment de l’economia, que la temporada comença amb ganes. Que així sia!

La consellera Mae de la Concha visità també altres productors presents a HORECA/Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa